Kimse Yok Mu hükümeti CHP’ye şikayet etti!

Kimse Yok mu Derneği Çorum Şubesi yöneticileri, CHP'yi ziyaret ederek, hükümeti şikayet etti.

04 Kasım 2014 Salı 17:26
 Kimse Yok Mu hükümeti CHP’ye şikayet etti!


Kimse Yok mu Derneği Çorum Şubesi yöneticileri, CHP'yi ziyaret ederek, hükümeti şikayet etti. Türkiye'nin bir süreçten geçtiğini ve kendilerinin de bundan nasiplerini aldıklarını söyleyen Şube Müdürü Erkal Aykaç, derneği izinsiz yardım toplamasını kısıtlayan kararı zulüm ve hukuksuzluk olarak değerlendirdi.


Çorum Şube Müdürü Erkal Aykaç ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette, konuk heyeti CHP İl Başkanı Cengiz Atlas ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.


CHP İl Başkanı Atlas, Kimse Yok mu Derneği'nin ismini bir kaç kez Kimse Yok mudur Derneği olarak ifade ettiği ziyarette, derneği çalışmaları takdire şayan bulduklarını ve yakından takip ettiklerini söyledi.


Şube Müdürü Aykaç, ziyaret maksatlarının yaşananları aktarmak ve kamuoyuyla paylaşmak olduğunu bildirdiği sözlerinde, hükümeti eleştirerek, "İnsana sadece insan olduğu için yardım eden derneğimizin iki banka hesabına el konuldu. Bunlar bizi hem üzüyor hem de rahatsız ediyor. Bu zulmün ve hukuksuzluğun durması için kendimizi ifade ediyoruz." dedi.





Son Güncelleme: 04.11.2014 17:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
şakirt 2014-11-04 18:06:58

atlasa şikayet edenler millet sizin çapınızı anladı,şu düştüğünüz duruma bakın zehir zıkkım olsun verdiklerimiz kime hizmet ettiğiniz artık ortaya çıktı,biz sizi allaha şikayet ettik ahirete inanıyorsanız hesap orada görülecek

Avatar
hashasi 2014-11-04 22:05:04

Bizden istediginiz kurbanlari atlastan isteseydiniz...burs icin zarf biraksaydiniz keske...

Avatar
yazıklar olsun 2014-11-05 08:52:07

allah sizi bildiği gibi yapsın. size güvenip para veren insanlara yapacağınız en büyük alçaklığı yapmışsınız. zaten seçim zamanı da kapı kapı chp'ye oy istemekten de utanmamıştınız. yazıklar olsun ...

banner165