‘Kırsal kesimin standartlarını yükselttik’

AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, il genel meclisi üyeleri ile birlik ve...

03 Şubat 2015 Salı 15:47
 ‘Kırsal kesimin standartlarını yükselttik’


AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, il genel meclisi üyeleri ile birlik ve beraberlik içerisinde Çorum’a en güzel şekilde hizmet edeceklerini söyledi. 

AK Parti Çorum İl Genel Meclisi Grup toplantısı yapıldı. AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu’nun başkanlık ettiği toplantıya İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ve meclis üyeleri katıldı. Toplantıda İl Genel Meclisi üyeleri ayrıca Bekiroğlu’nu kutlayarak yeni görevinde başarılar dilediler.

Çorum’u bir bütün olarak gördüklerini dile getiren Bekiroğlu, ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturunu ilke edindiklerini vurguladı.

AK Parti iktidarında her alanda başarılı çalışmalara imza atıldığını vurgulayan Bekiroğlu, ülkede kronikleşen sorunların üzerine cesaretle gidildiğini ve çözüme kavuşturduklarını ifade etti. Bekiroğlu, devrim niteliğinde projelerin hayata geçirilerek ülkede büyük bir değişim ve dönüşümün yaşandığının altını çizdi.

AK Parti’nin milletten aldığı güçle yoluna devam ettiğini dile getiren Bekiroğlu, kendilerine olan teveccühü boşa çıkartmayacaklarını kaydetti.

İl Genel Meclisi’nin de başarılı bir performans ortaya koyduğunu dile getiren Bekiroğlu, AK Parti iktidarında kırsal kesimde yaşayan insanlarında yaşam standartlarının yükseldiğini belirtti.

Haziran ayındaki genel seçimler için çalışmalara başladıklarını dile getiren Bekiroğlu, “2002 yılından bugüne kadar girdiği her seçimden başarıyla çıkan AK Parti, bu seçimlerden de zaferle çıkacak. Partimizin başarısı için gece-gündüz demeden çalışacağız” dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ise, Bekiroğlu ve yönetimini kutlayarak, “Çorum ve memleketimiz için hayırlı olsun. Meclis üyeleri olarak partimiz hangi görevi verirse biz onu yerine getiririz” diye konuştu.





İHA

Son Güncelleme: 03.02.2015 15:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165