Kırsala yeni yatırımlar yolda

Boğazkale İl Genel Meclisi Üyesi Abdullah Meteoğlu ve Ortaköy İl Genel Meclisi...

28 Temmuz 2015 Salı 18:09
 Kırsala yeni yatırımlar yolda


Boğazkale İl Genel Meclisi Üyesi Abdullah Meteoğlu ve Ortaköy İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Çelik AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Cahit Bağcı’yı TBMM’deki makamında ziyaret etti.


Bağcı’nın yeni dönemde milletvekili seçilmesi dolayısıyla gerçekleştirilen hayırlı olsun ziyaretinde 2016 yılı yatırımları istişare edildi.


Meclis Üyeleri, Bağcı’nın ilçe projelerine desteklerinin devam etmesi konusunda taleplerini ilettiler.


Bağcı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek,  Çorum ile ilçelere ayrılan bütçelerle ilgili şu bilgileri aktardı; “Kırsalda önceliklerimiz hususunda bugün yaptığımız gibi görüş alışverişi ve görüş birliği başarı açısından son derece önemlidir. Sağlıklı İçme suyu, kanalizasyon ve yol her daim önceliğimiz olmuştur. 2015 yılındaki 70 Milyon TL’yi aşan bütçemizle İl Özel İdaremiz ve İl Genel Meclisimiz kırsala yönelik büyük ve anlamlı yatırımlar yapmıştır. Önümüzdeki yıllarda ayrılacak olan bütçe ve bizlerin de destekleriyle kırsalda tarımsal sulama ve kırsal kalkınma projeleri artacak, halkımızın gelir ve refahını artırma hedeflerini birlikte gerçekleştireceğiz.”



Son Güncelleme: 28.07.2015 18:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165