Kıyıklık’la birlikte hasta ziyareti

AK Parti İl Başkanı Karadağ, önceki dönem milletvekili Feyzullah Kıyıklık'la birlikte hasta ziyareti yaptı.

29 Ağustos 2018 Çarşamba 12:50
Kıyıklık’la birlikte hasta ziyareti

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, AK Parti eski İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık’la birlikte hasta ziyareti yaptı.

Karadağ, Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören Uğurludağ İlçe Belediye Başkanı Remzi Torun’u, Önceki dönem Milletvekili Feyzullah Kıyıklık'ın halası Hazime Köricekli'yi ve Fahri Yandık’ı ziyaret ederek, acil şifalar, ayrıca doğum yaparak Doğa isminde kız çocuğu dünyaya getiren hastane başhekim sekreteri Serap Çatar Top’a gözünaydın dileğinde bulundu.

Hastalara moral veren Karadağ, “Hasta olanın imtihanı hastalığa sabretmek dostlarının imtihanı ise ona maddi manevi destek olmaktır” dedi.

Hastaların yanlarında kendilerinin acısını paylaşacak ona moral verecek dostları görmek istediğini kaydeden Karadağ, “bizde bunu bildiğimiz için sürekli hastanemizde yatan hastalarımızı ziyaret ederek, onların acısını paylaşmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Her fırsatta vatandaşla birlikte olacaklarını ve onların sorunlarına çözüm üretmeye çalışacaklarını belirten Karadağ, "Halkımız ile iyi bir gönül bağı kurduk ve bu bağı koparmadan daha da güçlendirerek şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Son Güncelleme: 29.08.2018 13:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.