Kıyıklık'tan Topbaş'a duygu dolu sözler

Hemşehrimiz Feyzullah Kıyıklık, Kadir Topbaş'la ilgili duygusal paylaşımda bulundu

25 Eylül 2017 Pazartesi 16:33
Kıyıklık'tan Topbaş'a duygu dolu sözler

AK Parti İstanbul Milletvekili hemşehrimiz Feyzullah Kıyıklık, kısa bir süre önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan ayrılan Kadir Topbaş’la ilgili duygularını dile getirdi.


Kendisi de uzun süre İstanbul Bağcılar’da Belediye Başkanlığı yapan Kıyıklık, sosyal medya hesabında geçmiş yıllara ait fotoğrafları paylaşarak Topbaş’la ilgili duygusal sözler yazdı. İşte Kıyıklık’ın Kadir Topbaş’a dair yazdıkları:


 “Aziz Dostum Kadir Bey, yarım asra varan dostluğumuz süresince acı-tatlı birçok olay yaşadık. Siyasetin çeşitli kademelerinde de birlikte çalıştık. İl ve İlçe yönetimlerinde birlikteliğimiz oldu. Daha sonra Beyoğlu Belediye Başkanlığınız ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığınız döneminde de bu birlikteliğimiz devam etti, ancak birbirimizden hiç incinmedik, çalışmalarınızdan büyük haz duyduk. Üstlendiğiniz görevleri imtihan ve emânet şuuruyla yaptığınıza şahidim; siyasetçi de böyle olmalıdır. Siyasetçilerin seveni kadar, sevmeyeni de vardır. Önemli olan, Hakk’ın rızası ve Hesap Günü’dür. Hatasız kul olmaz. İş yapan yanlış da yapar ama asla ihanet etmez. Hepimiz hata etmişizdir ama asla ihanet etmedik. Siz sadece bir siyasetçi değilsiniz, öncelikle bir dava adamısınız. Veda konuşmanızda ifade ettiğiniz gibi, Belediye Başkanlığı göreviniz bitmiş olabilir ama Dava’ya hizmet, ömür boyu sürecektir. İstanbul’a yaptığınız hizmetlere, sadece İstanbullular değil, dünya şahittir. Halk bunu çok iyi biliyor ve duâlarında dile getiriyor. Bu duygu ve düşüncelerle, hizmetlerinizden dolayı teşekkürlerimi sunar. Siyasetteki hizmetlerinizin artarak devam etmesini diler selam ve saygılarımı sunarım, Allah’a emanet olun”.


 

 

Son Güncelleme: 25.09.2017 17:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.