Koçak’ın tabela tepkisi

AK Parti Çorum milletvekili aday adayı Murat Koçak, karayolu tabelalarında Çorum’un yer almamasına...

30 Mart 2015 Pazartesi 18:34
 Koçak’ın tabela tepkisi


AK Parti Çorum milletvekili aday adayı Murat Koçak, karayolu tabelalarında Çorum’un yer almamasına tepki gösterdi. 

Konuya ilişkin bir açıklama yapan AK Parti Çorum milletvekili aday adayı Murat Koçak, Ankara-Samsun karayolunda illerin kilometrelerini gösteren tabelalarda Çorum’a yer verilmediğini söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarına yaptığı ziyaretlerde bu konuyla ilgili şikayetlerin gündeme geldiğini dile getiren Koçak, “Ankara’nın Mamak ilçesinde yer alan Kayaş çıkışında yol tabelalarına baktığımızda Çorum gözükmüyor. Çorumlu bir işadamı ve turizmci olarak bu konudan bende rahatsızım. Ankara çıkışındaki tabelalarda Çorum’unda yeralması için karayollarına ve diğer resmi kurumlara müracaat edip bu güzergahta Çorum’un yer aldığını yazdırmalıyız. Ankara da yaklaşık bir milyon Çorumlu yaşıyorsa Ankara-Karadeniz ve Doğu-Güneydoğu yolu çıkışında Çorum’u da, Boğazkale’yi de, Alacahöyük’ü de, Obruk Barajı’nı da görebilmeliyiz” dedi.




İHA

Son Güncelleme: 30.03.2015 18:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.