Kocasaraç iddialı konuştu

MHP Milletvekili Aday Adayı Muhsin Kocasaraç ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Önceki gün Sungurlu ve...

30 Mart 2015 Pazartesi 11:38
 Kocasaraç iddialı konuştu


MHP Milletvekili Aday Adayı Muhsin Kocasaraç ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Önceki gün Sungurlu ve Osmancık'ı ziyaret eden Kocasaraç burada MHP'lilerin büyük ilgisiyle karşılaştı.


Yapılan açıklamaya göre, beraberinde MHP Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Esenyel ile birlikte ilçe gezilerini gerçekleştiren Kocasaraç, Ortaköy ve Boğazkale'nin ardından Sungurlu ve Alaca ilçelerini ziyaret etti. MHP ilçe teşkilatları tarafından coşkuyla karşılanan Kocasaraç’ın ziyaretinden memnun olduklarını ifade eden teşkilat mensupları, MHP'nin 7 Haziran seçimleriyle şaha kalkacağını ifade ettiler.


Seçimlerde Çorum'dan 4 milletvekilinin tamamını kazanmayı hedeflediklerini söyleyen Kocasaraç, "Halkımız artık uyanmıştır. 7 Haziran seçimlerinde 4 milletvekilinin tamamını kazanmak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.


8 Haziran sabahı Türkiye'nin temiz bir sayfa açacağını kaydeden Kocasaraç, "Ülkenin refahı için vatandaşlarımızla el ele çalışacağız ve Çorum'dan 4 milletvekilini çıkaracağız" diye konuştu.




Son Güncelleme: 30.03.2015 11:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan 2015-03-30 13:45:02

sayın ,kocasaraç,cumhurbaşkanlığı seçiminde de,çok iddialı konuşmuş %60ile ekmalattinin seçimi alacağı söylemişti.kocasaracın iddiaları böyle ise seçimin sonucunu siz tahmin edin.osmanlı tokatını yer otururlar .bunlar alışkındır.