Kocasaraç İskilip’in köylerinde

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili...

27 Ekim 2015 Salı 17:00
Kocasaraç İskilip’in köylerinde


Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Av. Muhsin Kocasaraç, seçim çalışmalarına İskilip’in köylerinde devam etti. Önceki gün Kurusaray köyünde kurulan pazarda halkla bir araya gelen Kocasaraç, pazarı gezerek hem pazarcılar hem de köylülerle görüştü. İskilip’in evladı olduğunu ve destek istediğini tekrarlayan Kocasaraç, çiftçilerin ve hayvancılıkla uğraşan köylülerin sorunlarını bildiklerini ve iktidara gelmeleri halinde bu sorunlara neşter vuracaklarını kaydetti.

Kurusaray pazarının ardından köy içinde ziyaretler yapan Kocasaraç çevre köyleri  ziyaret etti. Beyoğlan köyünü ziyaret eden Kocasaraç, köydeki seçmenlerle ev toplantısında bir araya geldi. Beyoğlan köyünde bağlı mahalleleri ziyaret eden Kocasaraç, buradan Kayaağzı köyüne geçti. Kayaağzı köyü muhtarlık binasında köylülerle toplantı yapan Kocasaraç, köylülere MHP’nin seçim beyannamesindeki vaatlerden bahsederek destek istedi. Aşağı Örenseki köyüne geçen  Kocasaraç, vatandaşlardan oy istedi. İskilip’in Yerliköy köyüne geçen MHP’li Kocasaraç burada bir düğüne katılarak yeni evlenen gençlere mutluluk diledi. Son köy ziyaretini Çukurköy köyüne gerçekleştiren Kocasaraç, köy ziyaretlerinin ardından MHP 3. Sıra Milletvekili Adayı Fatih Özcan, İl Başkanı Av. Bekir Çetin ve diğer partililerle birlikte İskilip Ülkü Ocakları eski Başkanı İsmail Çolak’ın oğlu Ramazan Çolak’ın düğününe katıldı.


 



 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 27.10.2015 17:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.