Kocasaraç Uğurludağ’da çalıştı

MHP Milletvekili Adayı Av. Muhsin Kocasaraç, Uğurludağ'da...

15 Ekim 2015 Perşembe 18:32
 Kocasaraç Uğurludağ’da çalıştı


MHP Milletvekili Adayı Av. Muhsin Kocasaraç, Uğurludağ'da ilçe halkıyla buluştu. Kocasaraç, ilgi ve samimiyete layık olmak için var gücüyle çalışacağını söyledi.

Önceki gün Uğurludağ ilçesine giden Muhsin Kocasaraç'a Çorum Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Hattab İmal ve MHP'li ilçe yöneticileri eşlik etti. İlçede esnafı gezerek sorunlarını dinleyen Kocasaraç, sorun ve talepleri dinledi.

Bölgenin çocuğu olduğunu kaydeden Kocasaraç, İskilip, Bayat, Uğurludağ ve Oğuzlar'ı kapsayan bölgenin sorunlarını iyi bildiğini ifade ederek şunları söyledi: "13 yıldır bölge halkına söz verilip yapılmayan, sözde kalan yatırım ve hizmetlerin takipçisi olmak, haklarınızı söke söke almak için aday oldum. Bilindiği gibi ülke bütünlüğü büyük bir tehdit altındadır. Ülkemizde ciddi bir güvenlik zaafiyeti vardır. Bölgemizde esnaf, günü siftahsız kapatmakta, çiftçi ürettiği mahsülden kar değil zarar etmektedir. Yatırım yapılmadığı için işsizlik had safhada olup aşırı bir göç olmakta, ilçelerimiz, köylerimiz ve ilimiz adeta boşalmakta, insanlar memleketlerini terki diyar etmektedirler. Milliyetçi Hareket kadroları olarak meselelerinizi biliyoruz ve bu meseleleri çözecek proje ve kadrolara sahibiz. Sizlerden yetki istiyoruz. MHP iktidarında geliri olmayan hane kalmayacak. Hiç bir ferdi çalışmayan aile bireylerinden birine 700 lira aile yardımı verilecek, işçiler en az 1400 lira asgari ücrete kavuşacak. Çiftçimiz mazotun litresini 1 lira 75 kuruşa alacaklardır. Sosyal yardımlar artarak devam edecek, esnafımıza vergi muafiyeti getirilecek, uygun ve karşılıksız desteklerle esnaf rahat bir nefes alacaktır. Uğurludağlılardan ülkenin geleceği için oy istiyoruz. Ülkenin meselelerini çözecek yegane saiyasi parti MHP'dir."

Son Güncelleme: 15.10.2015 18:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.