Kocasaraç ve Esenyel ilçelerde

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adayları Muhsin Kocasaraç ve Hüseyin Esenyel, Uğurludağ ve Bayat’ı ziyaret etti.

26 Mart 2015 Perşembe 15:29
 Kocasaraç ve Esenyel ilçelerde


Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adayları Muhsin Kocasaraç ve Hüseyin Esenyel, Uğurludağ ve Bayat’ı ziyaret etti.


Kocasaraç ve Esenyel, her iki ilçede MHP teşkilatını ziyaret etti.  MHP Uğurludağ İlçe Başkanı Harun Kiday ve yönetimiyle görüşen Kocasaraç ve Esenyel, ardından ilçe sakinleriyle  içerek sohbet etti. Uğurludağ’ın ilgisinden memnun kaldıklarını belirten Muhsin Kocasaraç, "Bizlere gösterilen bu teveccüh partimize olan ilgi ve sevginin göstergesi. İnanıyorum ki bu ilgi ile MHP Çorum'da tarih yazacaktır." dedi.


Daha sonra Bayat ilçesine geçen Kocasaraç ve Esenyel, Bayat İlçe Başkanı Hüseyin Gök ve 2014 seçimlerinde MHP Belediye Başkan Aday Adayı olan Bekir Güngör tarafından karşılandı. Parti binasında partililerle bir araya gelen Kocasaraç, "Bayat MHP'ye en büyük desteği veren ilçelerden biridir. Bayat, Türkiye'nin refahı için sürdürdüğümüz bu mücadelede partimizi asla yalnız bırakmamıştır. 7 Haziran seçimlerinde de Bayat'ımıza büyük görev düşüyor" diye konuştu.


Bayat’ın mecliste gerçek bir temsilciye kavuşması için MHP'ye oy verilmesini isteyen Kocasaraç, "Bayat, İskilip, Uğurludağ ve Oğuzlar’ın sorunlarını ve beklentilerini bu bölgenin bir evladı olarak yakından ve iyi biliyorum. Allah nasip eder de aday gösterilir ve ardından sizlerin desteğiyle seçilirsek bölgemizi tarımıyla, turizmiyle ve daha bir çok kaynağıyla bir cazibe merkezi haline getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Bölgemizin ve Çorum’un geleceği için oylarınıza talibiz" dedi.



Son Güncelleme: 26.03.2015 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.