‘Konuştuğunu Yapan Erbakan’

Necmeddin Erbakan’ı anma programına katılarak konferans veren Fatih Erbakan, merhum babasını anlattı

16 Nisan 2018 Pazartesi 15:31
‘Konuştuğunu Yapan Erbakan’

Erbakan Vakfı Sungurlu Temsilciliği düzenlenen törenle açıldı. Açılışa katılan Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, "Sungurlu Erbakan temsilciliğini hayırlı ve mübarek etsin" dedi.



Açılışta bir konuşma yapan Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, "Öncelikle İlçe Başkanımıza, yönetimine, tüm Erbakan Vakfı mensuplarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Merhum Hocamızın ismini taşıyan Erbakan Vakfı'nın Sungurlu'da ki temsilciliğini açıyoruz. Cenabı Allah bu çatı altında, bu temsilcilik içersinde yapılacak çalışmaları Sungurlu'ya, Çorum'a hayırlı ve mübarek etsin. Bu çatı altında, milli görüşe yakışır çalışmalar yapılmasını nasip etsin. Erbakan Hocamızın, milli görüş davasının hakkıyla temsil edilmesini Cenabı Allah nasip etsin" dedi.



Konuşmaların ardından Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan ve beraberindeki heyet açılış kurdelesini kesti.

Açılış töreninin ardından Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan ve beraberindeki heyet ilçede esnaf gezisi yaptı. Esnaflarla bir süre sohbet eden Erbakan, onlara hayırlı işler temennisinde bulundu.



Sunguroğlu Mahallesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi'nde bulunan Erbakan Vakfı Sungurlu Temsilciliği açılışına Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Genel Başkan Yardımcısı Mücahit Çelik, Bölge Sorumlusu İbrahim Çelik, İl Başkanı Yukup Taş, İlçe Başkanı Hasan Zehir ve çok sayıda vatandaş katıldı.

MERHUM BABASINI ANLATTI

Erbakan’ı anma programına katılmak, ziyaretler ve açılışlara bulunmak üzere Çorum'un Sungurlu İlçesi'ne gelen Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan babasını anlattı.

Merhum Başbakanlardan Necmettin Erbakan vefatının 7. seneyi devriyesi kapsamında Erbakan Vakfı Sungurlu İlçe Temsilciliği tarafından ‘Konuştuğunu Yapan Erbakan’ adlı program düzenlendi.

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Muhammet Ali Fatih Erbakan, “Necmettin Hocamız, haritası İslam olan bir şahsiyet olduğu için hayatı boyunca İslam alemine rehberlik etti. Adeta manevi bir radar gibi İslam alemine ve milli görüşçülere yol gösterdi. Hangi yoldan gidileceğini ilişkin rehberlik etti” dedi.

Necmettin Erbakan’nın mazlumların ve ezilenlerin umudu olduğunu dile getiren Fatih Erbakan “Hocamız zalimleri ve Siyonistleri titreten Erbakan’dı. O Mücahit Erbakan’dı. Onun yolu peygamberlerin yoluydu. Milli görüş peygamberlerin görüşüdür, bizim davamız İbrahim Efendimizin davasıdır’ diyordu.” diye konuştu.

Vakfın Genel Başkanı Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan’ın katılımıyla Özel İdare Konferans Salonu'nda gerçekleşen programa, Genel Başkan Yardımcısı Mücahit Çelik, Bölge Sorumlusu İbrahim Çelik, İl Başkanı Yukup Taş, İlçe Başkanı Hasan Zehir, Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Özkan, il genel meclisi üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İHA

Son Güncelleme: 16.04.2018 16:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sungurbey 2018-04-16 22:15:34

Hoca öldü, analım da sen ne yapacaksın, onu söyle.
Atatürk üzerinden etbaları üzerinden... bu işler bitti.