Köse köyleri boş bırakmıyor

Meclis’in tatile girmesiyle Çorum’a gelen CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

19 Ağustos 2014 Salı 10:46
 Köse köyleri boş bırakmıyor


Meclis’in tatile girmesiyle Çorum’a gelen CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.


Köse, geçtiğimiz günlerde Çorum merkez ve Mecitözü, Ortaköy, Aşdağul Beldesi, eski Karahacip Beldesi, Bayat, Osmancık ilçelerinde düğün, açılış, esnaf ziyaretleri gerçekleştirip vatandaşlarla görüştü.


Amacının halk ve Hak adına düzgün, dürüst, ilkeli, vefalı bir siyaset yapmak olduğunu söyleyen Köse, vatandaşların olağanüstü kurultaya gidilmesi konusunda sordukları soruyu şöyle cevapladı: “Partimizde demokrasi, özgürlük, başarı adına parti içi bir yarışdır. Burada siyasetin gereği olan bir Kurultay yapılacaktır. Benim görevim halkın seçtiği bir Milletvekili olarak, iyi günde kötü günde insanlarımızın yanında olmaktır. Hak ve halk adına dürüst, ilkeli, ahlaklı siyaset yapmaktır. Benim davam makam, mevki davası değil Hak, halk, demokrasi, adalet mücadelesidir. Seçildiğim günden bu yana hiç bir şahsi hesabım olmamıştır. O gün de, bu gün de hesabım vatan, millet, adalet adına Hak ve halktır.”




Son Güncelleme: 19.08.2014 10:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.