Köse Şahiner’i kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Milletvekili Av. Tufan Köse Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'i...

18 Eylül 2014 Perşembe 18:45
 Köse Şahiner’i kutladı


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Milletvekili Av. Tufan Köse Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. 

Ziyarette, Başkan Şahiner ile sohbet eden Milletvekili Köse, "Sungurlu halkı tercihini sizden yana koymuştur. Güzel hizmetler yapacağına inanıyorum. Bizlerde halkın iradesine saygı gösterip, Çorum milletvekilleri olarak ilçen adına yapacağınız tüm hizmetlerde sizlere destek olmalıyız. Milletvekili olarak benim davam halkın, hak davası, birlik beraberlik, kardeşlik sevdasıdır" dedi.

Başkan Şahiner de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, CHP Çorum Milletvekili Av. Tufan Köse'ye desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Bizlerinde Belediye Başkanı olarak amacı halkımıza en güzel hizmetleri yaparak onların hayır duasını almak için çalışmak diyen Başkan Şahiner, "Sevdamız Sungurlu. Ancak İktidarın Çorum Milletvekilleri, ilçeler arasında ayrım yapmayarak, iİlimize gelen hizmetleri eşit ve adaletli şekilde dağıtmalı. Sungurlu halkı birlik beraberlik, kardeşliğini devam ettirerek kendilerini üvey evlat yerine koyan milletvekillerini asla affetmeyecektir" diye konuştu.

Şahiner ayrıca CHP'nin yeni yapılan kurultayında Yüksek Disiplin Kurulu Üyeliğine seçilmesinden dolayı da Köse'yi tebrik ederek başarılarının devamını diledi.





İHA

Son Güncelleme: 18.09.2014 18:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165