Köse ‘sandığa gidin’ çağrısı yaptı

CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, Ramazan Bayramı nedeniyle bir dizi ziyaretlerde bulundu.

31 Temmuz 2014 Perşembe 15:52
 Köse ‘sandığa gidin’ çağrısı yaptı


CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, Ramazan Bayramı nedeniyle bir dizi ziyaretlerde bulundu.


Milletvekili Köse’ye  CHP eski il başkanı Gürsel Yıldırım, İl Genel Meclis Üyesi Yıldız Bek, eski parti yöneticilerinden Kadim Sarıkaş eşlik etti. Çorum merkezde bazı kahvehanelere giderek vatandaşlarla bayramlaşan Köse, esnaf ziyareti yaptı. 


Kızılpınar, Bektaşoğlu, Tahran, Düdüklü, Kadıderesi, Mollahasan köylerini ziyaret ederek şenliklere katılan Köse, daha sonra İskilip ve Bayat İlçelerinde parti teşkilatlarıyla bayramlaştı. İlçede yaşayan vatandaşlarla da bayramlaşan Köse, Dedesli Ovası’nda bazı köylerde düzenlenen şenliklere katıldı.


Milletvekili Köse yaptığı konuşmada, “Bayramların en güzel yönü birleştirici, bütünleştirici, barıştırıcı özelliğidir. Bayramlarda dertlerimizi,  sorunlarımızı, kinimizi, nefretimizi  unutuyoruz. Kardeşliğin, sevginin, saygının önemini belirtiyoruz. Birlik, beraberliğin, kardeşliğin ne kadar önemli olduğunun anlam ve önemini daha iyi anlıyoruz.  Cumhurbaşkanlığı seçiminde de bu güzel birlik, beraberlik ve kardeşliği yansıtmamız gerekiyor. Ayrılığın gayrılığın zamanı değil, geçen gün ömürden, geçen zaman halkın hakkındandır. Biz bu coğrafyada horlanmaya, ötelenmeye, ötekeleştirmeye karşıyız. Biz hepimiz diyoruz. Zaferlerin, başarıların sırrı budur. Hiçbirimiz, hepimiz kadar güçlü olamayız. Bu nedenle sandığa gidip, devletimize, milletimize, ülkemize sahip çıkma adına, sorumluluğumuz olan oy kullanma hakkımızı bilinçli bir şekilde kullanarak yurttaşlık görevini yerine getirmeliyiz.” dedi.





Son Güncelleme: 31.07.2014 15:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.