Köylü pazarlarına teşekkür

Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, kadın köylü pazarları hakkında bilgi aldı

16 Nisan 2018 Pazartesi 14:53
Köylü pazarlarına teşekkür

AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Çorum İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya’yı makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Çıplak da hazır bulundu.

Milletvekili Kurt, kadın girişimci, üretim kooperatifi ve İl Özel İdaresi tarafından ilçelerde yapılan kadın köylü pazarları ile ilgili görüş alışverişinde bulundular. Gerek yapımı biten gerek devam eden bu projeler hakkında İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Çıplak ile kısa bir toplantı yapan Kurt, burada yaptığı konuşmada Meclis Başkanı Kaya nezdinde tüm il genel meclis üyelerine ve tüm İl Özel İdaresi ekibine kadınlara yönelik yapılan yatırımlar konusunda teşekkür etti.

İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya da, Milletvekili Kurt’un ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, ilçe ve köylerde kadın girişimcilere yönelik çalışmaların büyük bir özveriyle devam edeceğini söyledi.

Son Güncelleme: 16.04.2018 16:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ismail baş çamlıca 2018-04-16 16:23:44

yeri gelmişken sayın vekil bide kapanan belediyelerin borçları ve karşılıgında yapılan yatırımları da bi sorsa meclis baş ve sekretere

Avatar
ismail baş çamlıca 2018-04-16 16:27:03

ilgenel meclisi çamlıcada kaç bayan girişimçi destekledi çamlıcaya gelen istihaktan başka kapanan belediyelerin borclarını ödedi bırakın köylü işinize bakın