Külcü Anaç’ı kutladı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı’na seçilen Avukat Yaşar Anaç’ı...

10 Aralık 2014 Çarşamba 17:06
 Külcü Anaç’ı kutladı


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı’na seçilen Avukat Yaşar Anaç’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.


AK Parti Belediye Meclis üyeleri ile birlikte ziyarette bulunan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Merkez İlçe Başkan ve yönetimi tarafından karşılandı.


Ziyarete gelen ve karşılayan ekibin kalabalık olması nedeniyle, açıklamalar için Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç’ın odasından toplantı odasına geçildi.


Hayırlı olsun dileklerini aktaran Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, eski Başkan Mustafa Köse’yi de vefa dolu sözlerle anarken, yeni yönetimle birlikte yollarına kenetlenmiş olarak devam edeceklerini açıkladı.


Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç da konuşmasında, ziyaretten duyduğu memnuniyetini aktararak, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün siyasette ustalık dönemini yaşadığını, hizmetleriyle Çorum’a vizyon kazandırdığını, birlikte çalışarak Çorum’a ve AK Parti’ye hizmet edeceklerini söyledi.

'Ekibin bir neferiyim'

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yeni göreve gelen AK Parti Merkez İlçe Yönetimi'nin bir parçası gibi olacağını söyledi. Teşkilatların büyük bir bütünün parçaları olduğuna işaret eden Külcü, "Bir kardeşiniz olarak bu ekibin bir parçasıyız. Parçaları doğru yere koymakla bir bütün tamamlanır." dedi.

Yeni bir heyecan ve yeni bir başlangıç yaşandığına işaret eden Külcü., AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç'ı ziyaretinde, seçimlerin huzur ve sükunet içerisinde tamamlandığını, kardeşlik duygularının zedelenmediğini belirterek, eski Başkan Köse ve yeni Başkan yaşar Anaç'a teşekkür etti.

Ahde vefanın önemli olduğuna değinerek başladığı konuşmasında, AK Parti eski Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse'den övgü dolu sözlerle bahseden Başkan Külcü, "Mustafa Köse ile birlikte 4 yıl uyumlu bir çalışma yaptık. Kusur ve eksiklerimizi kapatarak, güzel bir yol arkadaşlığı sergiledik. Heyecan ve iftiharla diyorum ki ciddi bir seçim kampanyası yaşadık. % 51 gibi tarihi bir rekorla muvaffak olduk. bu sonucun Çorum'daki siyasi mimarı o günün merkez ilçe yönetimidir." dedi.

Yürüttüğü Belediye Başkanlığı'nın yanısıra, siyasi olarak da AK Partili olduğunu dile getiren Külcü, AK Parti  rozetinin yakasında, sevgisinin de her zaman gönlünde olduğunu söyledi.

2015 seçimlerinden güçlü bir meclis yapısı çıkarmak için çalışacaklarını ifade eden Külcü, siyasi hayatı boyunca istikametini ve çizgisini hiç bozmadığını, merkez ilçe yönetiminden birisi gibi çalışıp, merkez ilçenin emrinde olacağını vurguladı.






Son Güncelleme: 10.12.2014 18:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.