Külcü Müslümanlar için dua istedi

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, zulüm gören Müslümanlar için dua istedi.

28 Temmuz 2014 Pazartesi 19:10
 Külcü Müslümanlar için dua istedi


Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, zulüm gören Müslümanlar için dua istedi.


AK Parti binasında Ramazan Bayramı münasebetiyle düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Bu günler güzel günler, özel günler, duaların Allah katında karşılık bulduğu günler. Ben zulüm gören Müslüman kardeşlerimiz içi dua ediyorum, sizlerin de dua etmenizi istiyorum.” dedi.


5 mahallede çocuklarla, engellilerle ve personelle olmak üzere 25 bin kişi ile iftar programı yaptıklarını ancak birilerinde hasetlik meydana geldiğiniz belirten Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “AK Parti’nin üyelerini davet ederek iftar yapıyorlar gibi çirkin iftiraların içerisine girseler bile, onlar o iftiraların içerisinde boğulmaya mahkumlar. Halkımız kulaktan kulağa fısıldayarak bu davetlere icbet etmiş toplamda 25 bin kardeşimizle iftar etmiş olduk. Bu çok açık ve net şekilde partimizin ve belediyemizin itibarını göstermektedir. Bazı mahallelerimizde iftar programlarına katımlımların sayısı AK Parti dışındaki diğer siyasi partilerin genel başkanlarının yaptıkları mitinglerde katılımcıların sayısı kadardı.”  diye konuştu.


1571 çocuğa bayram hediyesi


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Ramazan Bayramı’nda 1571 çocuğu giydirdiklerini söyledi. Külcü, “Geçen yıl bu sayıyı araya araya bulamamıştık. Bu yıl ise iki katına ulaştık. Bir kısmını Ramazan Bayramı’nda giydirdik kuşattık, diğer kısmını ise  Kurban Bayramı’nda giydireceğiz.” diye konuştu.


Yaptığımız sosyal belediyecilik faaliyetleri ile birlikte kadınlarla ilgili, gençlerle ilgili, çocuklarla ilgili, fakirlerle ilgili aklınıza toplumun hangi sosyal kesimi geliyorsa belediyemizin eli, ayağı, gözü, kulağı orada oldu. Çünkü biz kimsesizlerin kimsesi olarak siyasete başladık. Tayyip Erdoğan yola çıkarken Genel Başkanımızı, Başbakanımız, Cumhurbaşkanı adayımız öyle söyledi. Bizde öyle inandık. Onun direktifleri, hayat anlayışı onun içerisinde bulunduğu siyasi çizginin misyonu neyse kendimize onu hedef aldık.”


‘İptal edilen oylarımızı saymıyoruz’


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Hiç kimsenin hayal bile etmediği bir oranla sandıktan çıktık ve yüzde 51’lik bir orana ulaştık. İptal edilen oylarımızı saymıyoruz. Ayağımıza çelme takanların yaptıkları hileleri, ayak oyunlarını hesaba katmıyoruz. Bunların hepsini bir kenara bıraktığımızda yedi düvele karşı verdiğimiz mücadelenin sonunda yüzde 51’lik gibi tarihi bir orana ulaştık.” diye söyledi.


‘Türkiye cumhura başkan seçecek’


Başkan Külcü, 10 Ağustos’da Türkiye’nin cumhura başkan seçeceğini belirterek, bu konunun çok açık ve net şekilde görülmekte olduğunu söyledi. 





Son Güncelleme: 28.07.2014 19:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.