Kurt, Fatih Caddesi’nde destek istedi

AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt...

13 Ekim 2015 Salı 17:00
Kurt, Fatih Caddesi’nde destek istedi


AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine devam ediyor.


Milletvekili Ceritoğlu, Ulukavak Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti. Ceritoğlu'na ziyaretleri sırasında AK Parti İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları ve üyeleri ve partililer eşlik etti.


Yapılan açıklamaya göre, esnafa hayırlı işler, bol ve bereketli kazanç temennisinde bulunan Ceritoğlu, esnaflarla teker teker sohbet ederek onların sorunlarını dinledi.


AK Parti'nin yeni dönem için hazırladığı seçim beyannamesi ve yeniden iktidar olduklarında uygulayacakları projelerinden bahseden Ceritoğlu Kurt, 1 Kasım seçimleri için esnaftan partisine destek istedi.


Esnaf, Milletvekili Kurt'un ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendisini tekrar milletvekili olarak TBMM'de görmek istediklerini söylediler.

Son Güncelleme: 13.10.2015 17:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.