Kurt sahaya indi

AK Parti Çorum milletvekili adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Eczacılar Odası’nı ziyaret etti.

20 Nisan 2015 Pazartesi 18:56
 Kurt sahaya indi


AK Parti Çorum milletvekili adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Eczacılar Odası’nı ziyaret etti. 

Kendiside eczacı olan AK Parti Çorum milletvekili adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, ziyarette Eczacılar Odası Çorum Şube Başkanı Süleyman Koca ile görüştü.

AK Parti iktidarıyla sağlıkta büyük bir değişime imza atıldığını hatırlatan Kurt, insanların hayatlarını kolaylaştıran çalışmalar yapıldığını söyledi. Kurt, sağlıkta devrim niteliğindeki bu değişim ve dönüşümün Avrupa olmak üzere tüm dünya ülkelerine örnek olduğunun altını çizdi.

Tüm sivil toplum kuruluşları ile el ele vererek Çorum’u daha ileriye taşıyacaklarını belirten Kurt, “Tüm sivil toplum kuruluşlarımıza eşit mesafedeyiz. Kimseyi ötekileştirmeden toplumun tüm renklerini ve kesimlerini kucaklayarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada ortak aklı ön plana çıkararak şehrimize hizmet edeceğiz. Hepimizin amacı bu şehre hizmet etmek. Hep beraber daha bir çok çalışmaya imza atacağız” dedi.


“YENİ TÜRKİYE KADINLARIN OMUZLARINDA YÜKSELECEK”

AK Parti Çorum milletvekili adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, seçim çalışmalarına devam ediyor. 

Milletvekili adaylarının açıklanmasının ardından seçim çalışmalarına Sungurlu’dan start veren AK Partili Lütfiye İlksen Ceritoğlu, merkeze bağlı Büğdüz köyünü ziyaret etti. Köylü kadınlarla bir araya gelerek sohbet eden Kurt, taleplerini dinlediği kadınlarla hamur açtı.

AK parti Çorum milletvekili adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, davalarının millete hizmet davası olduğunu belirterek, her seçimde milletin büyük bir teveccüh gösterdiği AK Parti’nin 7 Haziran seçimlerinden de başarıyla çıkacağını söyledi.

Yeni Türkiye’nin kadınların omuzlarının üzerinde yükseleceğini dile getiren Kurt, “Güçlü, özgür, demokrat bir Türkiye olarak dünyanın her yerinde var olmak için mücadelemize devam ediyoruz. AK Parti sadece bir siyasi parti değildir. AK Parti kimsesizlerin kimsesidir. AK Parti, Türkiye’de istikrar ve güvenin simgesidir. Yeni Türkiye'nin inşasında hep birlikte bize düşen sorumluluğu üstleneceğiz. Derdinizle dertlenip, sorunlarınızı birlikte çözeceğiz. Bizi biz yapan millettir, milletimizin vermiş olduğu destektir” dedi.



İHA

Son Güncelleme: 20.04.2015 19:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.