Kurt, seçim çalışmalarında hız kesmedi

AK Parti Çorum milletvekili adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, seçim çalışmalarını hız...

22 Nisan 2015 Çarşamba 18:37
 Kurt, seçim çalışmalarında hız kesmedi


AK Parti Çorum milletvekili adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, seçim çalışmalarını hız kesmeden devam ediyor. 

AK Parti’nin aday tanıtım toplantısının ardından verdiği seçim startı ile sahaya inen milletvekili adayı Kurt, Sungurlu ilçesinde mahalle ziyaretlerinde bulundu. TOKİ konutlarında seçmenlerle bir araya gelen Kurt’a kadınlar büyük ilgi gösterdi.

AK Parti iktidarı ile birlikte Türkiye’nin makas değiştirdiğini dile getiren Kurt, kurulan tuzaklar ve engellere rağmen Türkiye’nin 2023 hedeflerine AK Partiyle ulaşacağını söyledi.

7 Haziran’ın yeni hedeflerin, yeni ufukların başlayacağı tarih olduğunu dile getiren Kurt, “AK Parti iktidarından önce ülkede ekonomi dibe vurmuştu. Millet bize inandı ve tek başına iktidar yaptı. Bir taraftan ülke ekonomisini düzlüğe çıkartırken, diğer taraftan milletin bize teslim ettiği emanete sahip çıktık. Bugünlere kolay gelmedik. AK Parti ve Türkiye üzerinde birçok kez oyun oynandı. Millet iradesini yok sayanlar kurdukları oyunlarla hem gelişen Türkiye’nin önünü kesmeye hem de millet iradesini tahakküm altına almaya çalıştılar. Milletten aldığımız güçle tuzakların hepsinin üstünden geldik” dedi.

AK Parti’nin genel seçimlerde en güzel sonucu alması için gerekli gayreti göstereceklerini vurgulayan Kurt, köy köy, mahalle mahalle ezeterek halkla buluşacaklarını ve AK Parti’nin icraatlarını anlatacaklarını sözlerine ekledi.




İHA

Son Güncelleme: 22.04.2015 18:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165