‘Kutlu davamız için mücadeleye devam’

MHP Milletvekili Aday Adayı Muhsin Kocasaraç ilçe ziyaretlerine devam ediyor.

28 Mart 2015 Cumartesi 11:36
 ‘Kutlu davamız için mücadeleye devam’


MHP Milletvekili Aday Adayı Muhsin Kocasaraç ilçe ziyaretlerine devam ediyor. MHP Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Esenyel ile birlikte ilçeleri ziyaret eden Kocasaraç, MHP ilçe teşkilatlarından büyük destek görüyor.


Laçin, Osmancık, Kargı ve Dodurga ilçelerini ziyaret eden Kocasaraç, bu ilçelerde ilçe teşkilatları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Çorum’un ilçelerinin de MHP iktidarını gönülden desteklediklerini gördüğünü ifade eden Kocasaraç, "Görüyoruz ki ilçelerimiz MHP iktidarına susamışlar. Vatandaşlarımız bu seçimde MHP'yi iktidar yapmak için and içmişler. Halkımızda bu azim ve kararlılığı görüyoruz.” dedi.


Yapılan açıklamaya göre, Osmancık ilçesinde kalabalık bir grup tarafından karşılanan Kocasaraç'ı Milletvekilliği adaylığı yolunda desteklediklerini ifade eden vatandaşlar, MHP’nin Muhsin Kocasaraç gibi genç ve dinamik kişiliklere ihtiyacı olduğunu kaydettiler.


Vatandaşların ilgisinden memnun kaldığını ifade eden Kocasaraç ise, “Vatandaşlarımızın destekleri bizleri onurlandırıyor. Biz bu desteği karşılıksız bırakmayacağız. Aday gösterilsek de gösterilmesek de MHP'nin iktidarı için, bu kutlu dava için mücadelemize devam edeceğiz.” diye konuştu.


HEDEFİMİZ EN AZ ÜÇ MİLLETVEKİLİ


"Gün, şahsi menfaatleri bir kenara bırakıp birlik olma günüdür" diyen Kocasaraç, şunları söyledi, “Gün vatan meselelerini ön plana çıkarma günüdür. Hedefimiz bir milletvekili çıkarmaktan öte Milliyetçi Hareket'i tek başına iktidara taşımak, en az üç milletvekili çıkartmaktır. Dertlerinizi, meselelerinizi ve beklentilerinizi biliyoruz. Bunların çözümünü de biliyoruz. Söz şimdi sizlerdedir."



Son Güncelleme: 28.03.2015 11:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165