Laçin ve Oğuzlar’a özel ilgi

2015 Milletvekili Genel Seçimlerine son 10 gün kala siyasette çalışmalar hızlandı.

28 Mayıs 2015 Perşembe 13:41
 Laçin ve Oğuzlar’a özel ilgi


2015 Milletvekili Genel Seçimlerine son 10 gün kala siyasette çalışmalar hızlandı. Bu kapsamda AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Çorum Milletvekili Cahit Bağcı çalışmalarına Laçin, Oğuzlar ve Dodurga ile devam etti.


‘Laçin köyden ilçe konumuna geldi’


Bağcı, Laçin’de İlçe Başkanı Mustafa Otluseki, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Memduh Akbaş, Hüseyin Özbolat, M. Emin Türker, Bünyamin Aydemir ve Gençlik Kolları Üyesi Bayram Özaydın tarafından karşılandı. İlçede esnaf ziyaretleri yapan ve hemşerileri ile buluşan Bağcı; “Laçin köyden ilçeye getirildiğinde hiçbir yatırım yapılmamıştı. Ak belediyecilik ve hükümetlerimizin destekleriyle temiz bir ilçe konumuna gelmiştir. Kanalizasyon, içme suyu, kilit taş AK Parti döneminin eseridir. Lâçin’de hastaneyi ve Özel Bakım Merkezini biz açtık. İstihdama katkısı oldu. Çorum-Laçin-Osmancık yolu ihale edildi. Yolun yapılması ile Laçin, Çorum’un tercih edilen bir yeri olacak” dedi. 


Son Güncelleme: 28.05.2015 14:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.