Mecitözü MHP’ye yeni atama

MHP Mecitözü İlce kadın Kolları Başkanlığı’na atama yapıldı.

21 Nisan 2015 Salı 10:46
 Mecitözü MHP’ye yeni atama


MHP Mecitözü İlce kadın Kolları Başkanlığı’na atama yapıldı.


MHP Mecitözü İlçe Başkanı Demirel Serbes parti binasında yaptığı açıklamada MHP Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, MHP Mecitözü Kadın Kolları Başkanlığı görevine Gülseren Kaleli’nin, Başkan Yardımcılığına ise, Elif Kocabaş’ın getirildiğini bildirdi.


Kadının siyasetteki önemine değinen Mecitözü İlçe Başkanı Demirel Serbes, “Kadınlar siyasette aktif rol almalıdır. Çalışmalarımız bu yönde devam edecektir. Biz Mecitözü Teşkilatı olarak eksik kalan tarafımızı tamamladık. Seçim çalışmalarımıza hız vererek devam edeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi Mecitözü Teşkilatı olarak birlik ve beraberlik içerisinde olacağız” dedi.


MHP Mecitözü Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Gülseren Kaleli ise, “Bu görevi devraldığım için son derece mutluyum. Milliyetçi Hareket Partisi’nin galibiyeti için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” şeklinde konuştu.



Son Güncelleme: 21.04.2015 10:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.