Meclis tatil, Uslu çalışıyor

TBMM Genel Kurul'da, ‘Torba Kanun’ tasarısı olarak bilinen İş Kanunu ile Bazı Kanun ve...

14 Ağustos 2014 Perşembe 18:36
 Meclis tatil, Uslu çalışıyor


TBMM Genel Kurul'da, ‘Torba Kanun’ tasarısı olarak bilinen İş Kanunu ile Bazı Kanun ve KHK'larda Değişiklik Yapılması ile Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun Tasarısı'nın 5. bölümü kabul edildi. 148 maddeden oluşan tasarının 102 ile 126. maddelerini kapsayan 5. bölümün kabulünün ardından Danışma Kurulu önerisi getirildi.


Kabul edilen öneriyle TBMM, 1 Ekim Çarşamba gününe kadar tatile girdi. TBMM Başkanvekili Sadık Yakut da birleşimi, 1 Ekim Çarşamba günü saat 15.00'te toplanmak üzere oturumu kapattı.


Meclis, tatil süresi boyunca 28 Ağustos'ta Cumhurbaşkanlığı yemin töreni ve eylül ayında yeni hükümetin güvenoyu için toplanacak.


Meclisin tatile girmesiyle birlikte 14 Ağustos 2014 tarihinden 23 Ağustos 2014 tarihine kadar Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu parlamentoda nöbetçi İdare Amiri olarak görev yapacak.




Son Güncelleme: 14.08.2014 18:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.