Meryem Demir mülakat yaptı

AK Parti kadın kolları ilçelerde mülakata başladı

07 Ekim 2017 Cumartesi 16:15
Meryem Demir mülakat yaptı

AK Parti Çorum Kadın Kolları teşkilatının ilçe mülakatları başladı.

Yapılan açıklamaya göre, AK Parti Kadın Kolları 5. Olağan Kongre süreci ilçe yönetimlerinin belirlenmesi için gerçekleşen mülakatlarla devam ediyor. Dün  Laçin, Osmancık ve Oğuzlar bugün Alaca ve Boğazkale ilçelerinde İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir tarafından mülakata tabi tutuldu.

İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve İl Kadın Kolları Başkan Yardımcılarından  oluşan mülakat komisyonu Osmancık Kadın Kolları Başkanı Fazile Tökel, Laçin Kadın Kolları Başkanı Aynur Küçük,  Oğuzlar Kadın Kolları Başkanı Döndü Kıdak, Boğazkale Kadın Kolları Başkanı Zöhre Pulla, Alaca Kadın Kolları Başkanı  Aysema Arklan'ın  mevcut yönetimlerinin ve yönetimde yer almak isteyen gönüllü kadınların katılımı ile gerçekleşti.


Tüm ilçelerin kadın kolları yönetimlerinin belirlenmesiyle ilçe kongrelerinin büyük bir hızla başlayacağını belirten Meryem Demir, şöyle devam etti;


"İlçe kadın kolları teşkilatlarımızın dinamik bir şekilde 2019 seçimlerine hazırlanması için oluşturulacak yeni kadrolarına  bir taraftan ilçe kadın kolları başkanlarımızı belirlemek için  AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Lütfiye Selva Çam tarafından mülakat yapılmakta bir taraftan da bizler İl Kadın kolları yönetimi olarak ilçelerimizde oluşacak yönetimler için ilçe teşkilatımızla birlikte mülakat yapmaktayız. Tüm mülakatlarımızı 1 hafta içerisinde yapıp bu ay içerisinde tüm ilçelerimizin kadın kolları teşkilatlarının oluşmasını planlamaktayız. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tekrar Genel Başkan olması ile başlayan "Yeni Atılım Dönemi" ne bizler de Çorumlu AK Kadınlar olarak " demokrasi, değişim ve reform" kavramlarını tam anlamıyla yerleştirmeye çalışarak kadınların yeni atılım döneminde etkin rol oynayabilmesinin gayreti içerisinde olacağız."






 

Son Güncelleme: 07.10.2017 21:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165