'Metal yorgunluğa' Külcü yorumu

Parti bayramlaşmasına katılan Külcü, memnuniyet anketlerini aktararak, 'Herkes aynaya baksın' dedi.

03 Eylül 2017 Pazar 00:45
'Metal yorgunluğa' Külcü yorumu

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yaptırdıkları son ankette Çorumlu’nun belediye hizmetlerinden memnuniyet oranının yüzde 75 olduğunu belirterek, “Herkes aynaya baksın.” dedi.


AK Parti'de gerçekleştirilen bayramlaşmaya katılan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, partide bu süreçte çokça konuşulan 'metal yorgunluğu' kendi yorumuyla ifade etti.

 AK Parti’de yenilenme sürecinin başladığını vurgulayan Külcü, metal yorgunluğu sözü üzerine il, ilçe, yönetim ve belediye başkanlarının kendilerine bakmayıp başkasında bir şeyler aradığını ileri sürerek,  “Kusuru olan aynaya bakmaz. Başkasında kusur arar. Herkes aynaya bakmak durumundadır. Ayna en iyi dosttur. Biz de belediye olarak öyle yapmaya çalışıyoruz. 2009 yılından bu yana şiarımız aldanan da aldatan da olmayacağız oldu. Yapamayacağımız hiçbir sözü vermedik. Söz verdiklerimizi de yaptık. Sadece merkez belediye değil ilçe belediye başkanlarımız da başarılı. Verdikleri sözleri yerine getirdiler. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturundan hareket ediyoruz." dedi.

Fiziki ve sosyal belediyecilik yatırımlarıyla  ortaya muhteşem bir manzara çıkardıklarını savunan Külcü, "Kamuoyu anketleri yaptırıyoruz. Birçok işi milletvekilleri, teşkilat ve kamuoyu ile istişare ediyoruz. En son yapılan ankette belediye hizmetlerinden memnuniyet oranı yüzde 75.1. Türkiye’de belediyeler arasında en iyi sonuçlardan birisini elde ettik. Bu oran muhteşem bir orandır. Ortada bir eser ve başarı olduğunun göstergesidir.” diye konuştu.







 

Son Güncelleme: 03.09.2017 00:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatansever 2017-09-03 12:56:14

bir kişi temayülde 3. sırada kalıyorsa bu diğer ilk iki sıradaki insanların 3. sırada tercih edilen kişiden daha uygun olduğunu diğer anlamıyla 3. sırada kalan kişi temayülde oy kullananlar tarafında tercih edilmediği anlamına gelir. 3. sıradan birden makama seçilen kişi aynaya bakmalı ben gerçekten bu makamı hak ettim mi? yoksa beni bu makama getirdiler mi diye aynaya sormalı!!!!!!!

Avatar
Şadi 2017-09-03 13:09:47

Külcü böyle yorumladı. Ama öyle değil.
Reis'in yorumuna göre
Metal Yorgunluğu= Güç sarhoşluğu +Kibir + Başarıya doymusluk + Heyecanın yitirilmiş olması + Halktan giderek uzaklaşma + Bir türlü ayiklanamayan kriptolarin temizlenmemesi ve etkin olması ve +++++

Avatar
vatandaş 2017-09-03 13:15:33

kimse başkana, hastane haberini oku dememiş galiba bizide okumadı sanıyor. hangi eserden bahsediyor başkan aynaya bakmaya gerek yok başkan biz vatandaşız hizmetleri en iyi biz görüyoruz. sayın erdoğan varken bende başkan olsam alırım %65'i. sende sana mı verdik sandın %65'i. hodri meydan bağımsız aday ol bir bak bakalım aynaya ne göreceksin.

Avatar
he he he 2017-09-03 13:19:50

he he he.... daha ne deyim kardeşim bizi mal yerine koyma başkan...

Avatar
Gerçekler 2017-09-04 11:00:54

Başkan
Ne oldu Hava Alanı
Ne oldu Hızlı Tren
Ne oldu Kültür Merkezi
Ne oldu Bisiklet Yolu
Bunlari Boşver Önemli olan Rant pasam

Avatar
ayyıldız 2017-09-04 12:26:18

başkanı korku sarmış gibi bir açıklama olmuş. bugün başkanlıktan alınsın o % 75 ne der merak ediyorum.

Avatar
ali 2017-09-05 10:14:52

başkan aynaya bakmak istiyorsun gel bağımsız aday ol da gör aynayı. kimi koyarsan koy aday niyetine senden daha iyi oy alır. gerçi başkanlığa ihtiyacın kalmadı anlayan anladi. gücün şi̇kayetleri̇ni̇ di̇le geti̇ren mehmet amca ya yeti̇yor. ama koltuktan i̇ndi̇kten sonra sokakta gezecek yüzün kaliyor mu birak sen aynayi...

banner165