Mevcut İHL de kampüs olmalı

AK Parti Milletvekili Murat Yıldırım, AK Parti hükümeti olarak eğitimin önüne konulan engelleri kaldırdıklarını, isteyen herkesin kazanabildiği tüm bölümlerde okuyabilmesinin önünü açtıklarını söyledi.

30 Haziran 2013 Pazar 17:17
 Mevcut İHL de kampüs olmalı


İHL buluşmasında konuşan Yıldırım, İHL'ler üzerinde çok oyunlar oynandığını, bugün gelinen noktada ise bu milletin, İHL neslinden yetişmiş bir insanı Başbakan olarak seçtiğine dikkat çekti.

4+4+4 uygulaması ile eğitimin önündeki engellerin kaldırıldığını söyleyen Yıldırım, "İHL'li öğrenciler, Türkiye birincisi olmalarına rağmen, istedikleri okullara giremiyorlardı. Artık engeller kalktı ve herkes istediği okulda rahatça okuyabiliyor." dedi.

Bu gelişmelerden içte ve dışta rahatsız olan insanların bulunduğunu anlatan Murat Yıldırım, "Ne yapacaktık? Köle mi olacaktık, boyun mu bükecektik? Bize hiç birisini yaptıramayacaklar." diye konuştu.

Mevcut binanın da kampus haline getirilmesi gerektiğini de söyleyen Yıldırım, Buhara'ya da, Mimar Sinan'a da, İHL yapılması gerektiğini, okul talep edilen her yere okul yapıldığı gibi, İHL talepleri olduğunda da bu taleplere cevap verilmesi gerektiğini vurguladı.




Son Güncelleme: 30.06.2013 18:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bakışacısı 2013-07-01 11:08:11

eyvallah, da sayın yıldırım. bir imam hatip lisesi mezunu olarak, ve (bağlaçlardan önce virgül konmaz) sende bir imam hatip mezunu olmayarak, bu ateşîn savunuşun nedeni nedir ki. şimdi güzel bir kampüs yapılıyor. herşeyi tastamam. tam tekmil. ve burası çorum imam hatip lisesinin her mahalleye açılması, sonra mevcut yerin kampüs olması filan bunlar afaki değil mi. neyin izdüşümü ki. yeni yer yapılıyor. zaten çorum için imam hatip ihtiyacı fazlasıyla bitecek.. işgüzarlık diye bir tabir var. bu kavram buraya uyar mı mesela... adımızı bile yazamıyoruz korkumuzdan.. sayın yıldır-ım.

banner165