MHP adayı Ekici’ye sürpriz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Aybüke Topçubaşı Ekici seçim çalışmalarına...

03 Mayıs 2015 Pazar 23:27
 MHP adayı Ekici’ye sürpriz


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Aybüke Topçubaşı Ekici seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kısa bir sürede Çorum merkez olmak üzere ilçe, belde ve köylerde halkla bir araya gelen Ekici, son olarak Osmancık İlçesi Başpınar Köyü’nde yağmur ve şükür duasına katıldı. Aybüke Topçubaşı Ekici’ye İl Teşkilatı ve Osmancık MHP Kadın Kolları eşlik etti.

Ekici, burada Muhtar Kazım Korkmaz ve köylüler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Uzun bir süre köylülerle sohbet eden Ekici, 7 Haziran seçimlerine vurgu yaparak, Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidara yürümesine sayılı günler kaldığını, her gittiği bölgede tıpkı Başpınarlılar gibi coşkuyla karşılandıklarını söyledi. Ekici, burada bir sürprizle karşılaştığını belirterek, “MHP kurulduğunda, partimize ilk üye olan Mahmut Kılıç amcamızla Başpınar'da tanışmanın büyük mutluluğunu yaşadım. Mahmut Kılıç amcamıza ve Başpınar köyü sakinlerine göstermiş oldukları yakın ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.




  

Son Güncelleme: 03.05.2015 23:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165