MHP adayları halay çekti

Çorum Dedesli Ova Türkmen Köyleri ile merkezi Ankara'da bulunan Dedesli Ovası Bizim Köyler...

25 Mayıs 2015 Pazartesi 15:04
 MHP adayları halay çekti


Çorum Dedesli Ova Türkmen Köyleri ile merkezi Ankara'da bulunan Dedesli Ovası Bizim Köyler Derneği tarafından 15.’si düzenlenen Dedesli Türkmen Şenlikleri büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.


10 bini aşkın vatandaşın katıldığı belirtilen şenliklere Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Bekir Çetin, MHP Milletvekili Adayları Vahit Kayrıcı, Aybüke Topçubaşı Ekici, Ali Akcan, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ve MHP yönetim kurulu üyeleri de katıldı.


Partiden yapılan açıklamaya göre, şenlikte örf, adet, birlik ve beraberliğin önemi vurgulanırken MHP heyeti vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Halkın teveccühüyle karşılanan heyet, 7 Haziran Genel Seçimleri öncesi halkın desteğini beklediklerini ve 8 Haziran sabahında daha umutlu bir Türkiye için hep birlikte çalışacaklarını söylediler.


Şenlikte bölgeye özgü oyunlar canlandırılırken, MHP Milletvekili Adayları halaya katılarak vatandaşlarla birlikte halay çekti. Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı ise bir değerlendirme yaparak, "Halay bizim özümüz. Örf ve adetimizdir. Vatandaşlarımızla birlikte halay çekmek, onlarla birlikte sevinip, yeri gelince onlarla birlikte yas tutmak, beraber dualar etmek bizim için şereftir. Halkımızın bizi bu denli sıcak karşılaması bizi çok mutlu etti. Birliğimiz, dirliğimiz bozulmasın. Allah bu milletin ağzının tadını bozmasın. Bu milleti bölmek isteyenlere de fırsat vermesin. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak halkımızla her zaman el ele, omuz omuza olacağız" açıklamalarında bulundu.



Son Güncelleme: 25.05.2015 15:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cemil 2015-06-23 13:56:21

halayda çorum birincisi olmuşsunuz.maharet vekil çıkarmak.siyasette çorum yine sıfır çekti.