MHP Boğazkale’de çalıştı

Seçim çalışmalarını sürdüren MHP il yönetimi, Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Sungurlu Belediye...

25 Mayıs 2015 Pazartesi 15:01
 MHP Boğazkale’de çalıştı


Seçim çalışmalarını sürdüren MHP il yönetimi, Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ve parti yönetim kurulu üyeleri Boğazkale ilçesini ziyaret etti.


Partiden yapılan açıklamaya göre, burada bir konuşma yapan MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, ülkenin içinde bulunduğu durumları değerlendirerek ülke kaynaklarının doğru kullanılması ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde devletin etkisizleştirilmesi sonucu ortaya çıkan haksız rekabet önlenerek sorunların çözümü noktasında büyük bir yol kat edilebileceğini vurguladı.


AK Parti hükümetinin 13 yıldır iktidarda olmasına rağmen Çorum Milletvekillerinin çalışmamasından dolayı Çorum'un hak ettiği yatırımı alamadığını, seçim öncesinde halka vaatler verdiklerini ancak seçim sonrasında bu vaatleri gerçekleştirmediklerini iddia eden Kayrıcı, 20 milyon insanı açlığa mahkum ediyorlar, sonrada yardım yaptık diye onunla da övünüyorlar.” dedi.


Konuşmasında; Başkanlık Sistemine ve Türkiye ekonomisine de değinen Kayrıcı, “2002 yılında 218 milyar dolar iç dış borcumuz vardı. Bugün 486 milyar dolar iç dış borcumuz var. 80 milyar dolar da özelleştirmeden kasaya para koydular. Ama kasamız tam takır, kuru bakır haline geldi. Bugün 20 milyonun üzerinde insanımız açım, acizim diyor.


Biz bu ülkenin sorunlarını da, Çorum'un sorunlarını da Boğazkale'nin sorunlarını da iyi biliyoruz. Biz seçildikten sonra bir daha uğramayanlardan değiliz. Bizi bir daha destekleyin ve bu hırsızlıklara dur diyelim. Bu ülke insanları gül gibi geçindirir. Yeter ki hırsızlar başımızda olmasın .” şeklinde konuştu.



Son Güncelleme: 25.05.2015 15:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.