MHP çiftçinin sorunlarını dinledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Sami Çam, tarım işçilerinin ve çiftçilerin sorunlarını dinledi.

24 Nisan 2015 Cuma 13:37
 MHP çiftçinin sorunlarını dinledi


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Sami Çam, tarım işçilerinin ve çiftçilerin sorunlarını dinledi.


MHP’den yapılan açıklamaya göre, tarım işçileri ve çiftçilerle istişare yapmak için çalıştıkları tarlaya giden Milletvekili Adayı Çam, Çorum’da tarım işçiliği yapanların düşük ücretle sigortasız çalıştıklarını söyledi. Sorunların dile getirilmesi ve çözümü noktasında MHP iktidara geldiğinde ellerinden geleni yapacaklarını belirten Çam, “Devletin çiftçiye ve tarım işçilerine sahip çıkması gerekiyor. Devlet kendi vatandaşına değil de mültecilere maaş veriyor. Bizim ülkemizde mülteciler bizim vatandaşımızdan daha iyi yaşam standartlarında yaşıyor.” dedi.


Çam, “1999, 2000 yıllarında MHP'nin koalisyon olduğu dönemlerde mazot, gübre, buğdayın fiyatı ile bugün bu üçlünün fiyatı arasında dağlar kadar fark var. 13 yıldır AKP iktidarında çiftçimiz bu kıyası yapmalıdır. 1999 yılında buğdayın, mazotun ve gübrenin fiyatı bugüne oranla artmış durumda. Biz bunun hesabını soracağız. Çiftçiyi ve tarım işçilerini mağdur edenleri baş tacı yapmayacağız. ‘Köylü milletin efendisidir’ mantığıyla hareket edeceğiz.” açıklamalarında bulundu.




Son Güncelleme: 24.04.2015 13:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.