MHP'den çarpıcı FETÖ değerlendirmesi

MHP İlçe Başkanları toplantısı yapıldı

07 Nisan 2018 Cumartesi 20:15
MHP'den çarpıcı FETÖ değerlendirmesi

MHP İlçe Başkanları Toplantısı İl Başkanlığı'nda yapıldı.

Toplantı sonrası İl Başkanı Mehmet Akif Aras, son günlerde gündemde olan FETÖ soruşturmaları hakkında basın açıklamasında bulundu.

Aras, açıklamasında şu görüşlere yer verdi;

FETÖ’YLE MÜCADELE AYNI ZAMANDA BU PROJENİN SAHİPLERİYLE MÜCADELEDİR

"Türkiye, egemenlik haklarının parantezinde, meşru ve hukuka uygun tutumuyla terörle mücadele etmektedir. Bu mücadeleye desteğimiz tam ve eksiksizdir. Türkiye’nin haklı ilerleyişini durdurmak, milli ve ahlaki tepkisini söndürmek isteyenler her fırsattan medet ummanın peşindedir. Türkiye her egemen devlet gibi, toprak bütünlüğünü, siyasi ve insan birliğini yüreklice, uluslararası hukuka müzahir şekilde savunmaktadır. Bu mücadeleden rahatsız olanlar önce tarihin ve insanlığın neresinde durduklarını gözden geçirmelidir. Terörle aralarına kalın bir çizgi çekemediklerini görecekler, eğer varsa utançlarından konuşmaya bile yüzleri olmayacaktır. Çünkü teröre destek terör faaliyetidir. Teröriste sevgi ve sempati caniliği övmek, öne çıkarmaktır.

5 MADDELİK MGK KARARI MİLLİ BEKANIN DOKUNULMAZLIĞININ İLANDIR

Milli Güvenlik Kurulu 28 Mart 2018 tarihinde toplanmış ardından da yayımladığı 5 maddelik açıklamayla Türkiye’nin milli çıkarlarını, milli bekasının dokunulmazlığını yedi düvele teker teker haykırmıştır.

Bu açıklamanın ilk maddesinde yer bulmuş bir ifade gündeme yerleşmiştir. Terörle mücadelenin tüm boyutlarıyla ele alındığı ifade edilerek; PKK/PYD-YPG, IŞİD, FETÖ/PDY gibi proje terör örgütlerinin eylemleri başta olmak üzere, milli güvenliğimizi hedef alan her türlü tehdide karşı hukuk çerçevesinde alınan ve Kurulca önerilen tedbirlerin gözden geçirildiği vurgulanmıştır.

Burada üstünde durulması gereken “proje terör örgütleri” ifadesidir. Eğer ortada proje varsa, önce bu projeyi hazırlayan, sonra servisini yapan, akabinde de sahaya indiren suç ortaklarının varlığı ortada ve doğal olacaktır. Bahsi geçen terör örgütleri proje olduğu kadar cinayet taşeronları, ihanet teşrifatçıları, emperyalizmin kanlı devriyeleri, haçlı operasyonlarının kiralık tetikçileridir.

FETÖCÜLER KALBİ HAÇ ÇIKARAN, DİLİ BESMELE GETİREN TÜRK DÜŞMANLARIDIR

FETÖ projeyse ki öyledir, bu projeyi imal eden mihraklarla hesaplaşmak da tarihi ve milli bir zorunluluktur. FETÖ’yle mücadele aynı zamanda proje sahipleriyle mücadeledir. FETÖ’cüler kalbi haç çıkarıp dili besmele getiren şerefsiz Türk düşmanlarıdır.

FETÖ projesini tedavüle sokan şer ve şiddet yanlılarıyla acıklı ve gecikmiş hesap görülmeden, bu kanı bozuklara, bu sütü lekelilere, bu haramzadelere kan kusturmak, bir başka tehlikenin önünü kesmeyecektir.

Önümüzdeki yıllarda, yine devletin içine sızmış dar bir kadronun, projelendirilmiş örgütlerin devletten ele geçirdiği tanklarla, toplarla, uçaklarla millete savaş açmayacağının, darbeye kalkışmayacağının garantisi var mıdır? İstikbalin huzurlu, istiklalin esenlik olduğunu güvenceyle bugünden kim söyleyebilecektir? 16 Temmuz sabaha karşı püskürtülen FETÖ’nün, takip eden zaman diliminde irtibat ve iltisaklı olduğu on binlerce asker, bürokrat, işadamı, polis, esnaf, sivil insanların yakalanıp cezaevine tıkılmaları durumu kurtarmaya, bekamızı güvenceye almaya yetecek midir?

FETÖ demek, PKK demek, PYD, YPG, IŞİD demek arkalarındaki ülke ya da ülkeler demektir. Projeci hainler, terörizmi programlayıp vatan ve milletimizin içine pimi çekilmiş bomba gibi bırakmaktadırlar. Bu nedenle FETÖ’yle mücadele başta olmak üzere, terörün her şekliyle mücadelede aziz Türk milletinin destek ve duası yegâne dayanağımızdır.

FETÖ ÖLMEDİ YAŞIYOR, KRİPTO DAMAR MÜCADELEYİ SULANDIRIYOR

FETÖ’yle mücadeleyi sulandırmak, söndürmek, sorgulanmasını sağlamak için faal ve faaliyette olanlar ortadadır. FETÖ ölmedi, yaşıyor. Kripto damar çalışıyor. Çünkü proje sahipleri karşımızda duruyor. Bu proje olmadı, bir başkası devreye girer. Nitekim tarihi Şark Meselesinin kalbine hançer inmemiştir. Türk düşmanlığının kökü kurumamıştır.

FETÖ BORSASI KURULDUYSA HİSSEDARLARI KİMLERDİR?

Kim ya da kimler ki, ona buna delilli, belgeli olmadan; önü-arkası tespit, teşhis ve tarif edilmeden FETÖ’cü diyorsa, onlarda bir kuyruk acısı, gizlenmeye ve kapatılmaya çaba gösterilen karanlık bir açık var demektir. FETÖ borsası kuruldu sözleri ne anlama gelmektedir? Borsa kuruldaysa hissedarlar, kurucular nerededir, kar elde edenler hangi deliktedir?

Mücadele bitti, FETÖ’cüler her yerden temizlendi iddiaları yerinde ve isabetli midir? Bu kadar kolay mı? Bu kadar basit mi? Bu kadar temelsiz mi? Proje sahipleri bitmeden, FETÖ nasıl bitecektir? Projeciler pes etmeden, Pensilvanya’nın temizliği yapılmadan hainler nasıl tam olarak diskalifiye edilecek?

ÖNÜNE GELENE ÇAMUR ATANLAR FETÖNÜN DEĞİRMENİNE SU TAŞIYOR

Kimin FETÖ’cü olup olmadığına hukuk, adalet, milletin izzet-i nefsi, devletin iradesi karar verecektir. Bu karara herkes zoruna ve gücüne gitse de, hazım zorluğu çekse de riayet edecektir. Önüne gelene çamur atanlar, sosyal medyadan müfterilik yapanlar, yazılı ve görsel medya vasıtasıyla ona buna eften püften suç isnat edenler FETÖ’nün değirmenine su taşıyan ya kripto yüzlerdir, ya da şuurunu kaybetmiş troll şebekelerinin klavyeşörleridir.

DEVLET GECİKMEZ, DEVLET TEHDİT ETMEZ, DEVLET GEREĞİNİ YAPAR

Devlet konuşmaz, devlet tereddüt geçirmez, devlet gecikmez, devlet tehdit etmez, devlet gereğini yapar. Devlet caydırıcılık ve yaptırımlarını konuşturur, hiç kimse de susturamaz. Türk devlet geleneği aynen böyledir, bu şekilde de kalmalıdır. Strateji olmadan, el yordamıyla, yalnızca şahısların iradesine dayanan, bütünlükçü bir bakışla sahiplenilmeyen mücadeleden hayır gelmez, sonuç çıkmaz.

Kosova’dan altı FETÖ’cü paketlenip Türkiye’ye getirilmiştir. Ancak bu rehavete sürüklememelidir. Zira devletin yapması gereken budur. Halen pek çok sayıda hain ABD ve Avrupa ülkelerinde cirit atmaktadır. Taşlar bağlanmış, köpekler serbesttir. Eşkıya el üstünde kıtalar gezmektedir.

HAİN PAPAZ TÜRK ADALETİNİN ÖNÜNE ÇIKARSA, MASKESİ DÜŞECEKTİR

Eğer, Pensilvanya’dan hain papaz bir gece yarısı, yiğit bir Türk evladı tarafından kafası çuvala geçirilip alınırsa, sonra da okyanustan ya uçarak ya gemiyle geçirilip Türk adaletinin önüne çıkarılırsa işte o zaman tüm proje sahiplerinin maskesi bir bir düşecektir. İşte o zaman milli vicdan derin bir nefes alacaktır.

FETÖ demek, Pensilvanya demektir. Pensilvanya demek 15 Temmuz’un kuluçkası demektir. Pensilvanya demek Türkiye’nin işgal planlarının yapıldığı şiddet yuvası demektir. Suçlu bellidir, sorumlular bilinmektedir. FETÖ’nün ve proje sahibinin niyeti ve kimliği artık gözler önündedir. Tarihi hesaplaşma anı geldiğinde, FETÖ’yü kumanda eden, PKK’yı kışkırtan, IŞİD’i kuran, PYD/YPG’yi kudurtan soysuzluk hem Allah indinde, hem tarih önünde, hem beşeriyetin huzurunda kesilen hesabı ödeyecek, biçilen diyete katlanacaktır. Bu bir Türk sözü, Türk milletinin tarihe kazınmış andıdır."

Son Güncelleme: 08.04.2018 00:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165