‘MHP iktidara yürüyor’

MHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Dr. Fatih Sarıoğlu, Türkiye Kamu Sen İl Temsilciği ile Türkiye...

27 Mart 2015 Cuma 18:27
 ‘MHP iktidara yürüyor’


MHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Dr. Fatih Sarıoğlu, Türkiye Kamu Sen İl Temsilciği ile Türkiye Emekliler Derneği Çorum Şubesi'ni ziyaret etti.


Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Fatih Gök ile Türk Kamu-Sen Şube Başkanlarıyla bir araya gelen Sarıoğlu, sendikaların faaliyetleri hakkında bilgi aldı. 7 Haziran’da yapılacak seçimlerin Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu söyleyen Sarıoğlu, MHP'nin birlik ve beraberlik içinde iktidara yürüdüğünü kaydetti. Sarıoğlu, "MHP'ye gönül veren, bu davayı omuzlayan insanlar hiçbir zaman çıkar davası içinde olmamıştır. Vatanını milletini seven insanlarla yol alıyoruz. Biz üzerimize düşeni yapmakla yükümlüyüz. Çocuklarımızın geleceğini, vatanımızın birlik ve bütünlüğünü garantiye almak için mücadele edeceğiz" dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Fatih Gök ise, seçim çalışmalarında Dr. Fatih Sarıoğlu'na başarılar diledi.


‘EMEKLİLER MUHTAÇ HALE GETİRİLDİ’


MHP Milletvekili Aday Adayı Dr. Fatih Sarıoğlu, Türkiye Emekliler Derneği Çorum Şubesi’ni de ziyaret etti. Dernek Başkanı Hıdır Kınıklı ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle görüşen Sarıoğlu, emeklilerin sorunlarını dinleyerek, derneğin Türkiye ve Çorum'daki faaliyetleri hakkında bilgi aldı.


Deneyim ve birikim sahibi emekli vatandaşların ülkeye katkılarının her alanda devam etmesi gerektiğini belirten Dr. Sarıoğlu, yanlış politikalar nedeniyle emeklilerin muhtaç halde bırakıldığını söyledi. Türkiye'nin saraylarla güçlü gösterilmeye çalışılmasının yanlışlığına dikkat çeken Sarıoğlu, "Güçlü ülke olmak lüks binalarla olmaz. Emeklinin, çiftçinin, sanayicinin, esnafın ve çalışanın güçlü olduğu bir ülke gerçekten güçlüdür. Ama bakıyorsunuz ülkemiz için yıllarını çalışmakla geçirmiş insanlar emekliliklerinde rahat yaşayamıyorlar. Yeterli maaş alamıyorlar ve adeta muhtaç hale getiriliyorlar. Emeklilerin sorunlarını iyi biliyoruz. Bu sorunların çözümü için çalışacağız. Emekliler Derneği olarak sizler de Çorum'da örnek çalışmalarda bulunuyorsunuz. Emekleriniz için teşekkürler. Bizlerde her zaman yanınızda olacağız" diye konuştu.



Son Güncelleme: 27.03.2015 18:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.