MHP köylerde teşkilatlanıyor

MHP’den yapılan yazılı açıklamaya göre, MHP İl ve Merkez İlçe Başkanlığı koordineli bir şekilde...

06 Mart 2015 Cuma 10:11
 MHP köylerde teşkilatlanıyor


MHP’den yapılan yazılı açıklamaya göre, MHP İl ve Merkez İlçe Başkanlığı koordineli bir şekilde yürüttüğü teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Karacaköy ve Uğrak (Sarta) köyünde teşkilatlanarak temsilcilerini atadı.

MHP İl Başkanı Bekir Çetin, İl Başkan Yardımcıları M. İhsan Çıplak, Sinan Eryücel, Merkez İlçe Sekreteri Şükrü Demiray ve bir grup partiliyle gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Karacaköy Temsilciliğine Mehmet Özavcıl, Uğrak (Sarta) Köyü Temsilciliğine ise Yılmaz Sayar atandı.


Ziyaretlerde konuşan MHP İl Başkanı Bekir Çetin, Çorum’da teşkilatlanmadık bir tane mahalle ve köy kalmayacağını vurgulayarak, Çorum’da Milliyetçi Hareket Partisi’ni o özlenen günlerine el birliğiyle taşıyacaklarını söyledi.


‘BU KARANLIK GİDİŞAT 7 HAZİRAN’DA MHP İLE SON BULACAK’


Türkiye’nin geleceğinin 7 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimlere bağlı olduğunu ifade eden Çetin, AK Parti iktidarını iç ve dış politikada teslimiyetçi bir anlayışla hareket etmekle ve şanlı ecdadın canıyla kanıyla emanet ettiği ülke topraklarını bölücü terör örgütüne peşkeş çekmekle suçladı.


AK Parti’nin ülkeyi değil, sadece mutlu bir azınlığı idare ettiğini kaydeden Çetin, Türk milletinin 7 Haziran günü AK Parti’den yolsuzlukların, hırsızlıkların, bölücülerle işbirliği yapmanın hesabını sandıkta soracağını vurguladı.


Türkiye’nin ciddi bir ekonomik buğran yaşadığını belirten Çetin, çiftçinin, esnafın, memurun ve asgari ücretle çalışan vatandaşların durumunun her geçen gün daha da kötüye gittiğini savundu. Çiftçinin girdi maliyetlerinin yüksek olduğunu, tarladan topladığı mahsulünün maliyetini bile karşılamadığını ifade eden Çetin, çiftlerin bankalara mahkum edilerek, geleceklerinin ipotek altına alındığını ve tarım sektörünün yok edilmek istendiğini kaydetti.


7 Haziran’ın bir milat olacağını ve Allah’ın izni ile bu karanlık gidişatın sona ererek Milliyetçi Hareket’in iktidar olacağını vurgulayan Çetin, 8 Haziran’da Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidarında köylünün yeniden milletin efendisi olacağının altını çizdi.



Son Güncelleme: 06.03.2015 10:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165