MHP MYK'ya Çorum'dan iki aday

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu için Selahattin Ezer ve Av. Derya Öztekin'in aday olduğu öğrenildi.

05 Mart 2015 Perşembe 17:16
 MHP MYK'ya Çorum'dan iki aday


Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu için Selahattin Ezer ve Av. Derya Öztekin'in aday olduğu öğrenildi.


Milliyetçi Hareket Partisi'nin teşkilatlardaki gençleşme çağrısı Merkez Yürütme Kurulu seçimlerine de yansıdı. 21 Mart tarihinde yapılacak olan kurultayda Merkez Yürütme Kurulu için gençleşme değişiminin yaşandığı Çorum'dan iki aday çıktı.


Çorum Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve bir dönem MHP İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Selahattin Ezer ile önceki dönemlerde MHP Merkez İlçe yöneticiliğinde bulunan Avukat Derya Öztekin aday oldu.


Ezer ve Öztekin'in MYK seçimlerinde Çorum'dan aday olmalarının olumlu karşılandığı öğrenilirken, genel merkez cephesinden de olumlu geri dönüşlerin oluştuğu öğrenildi.


Mart ayındaki kurultayda MYK üyeliği için aday olan Ezer ve Öztekin'in genel merkeze gönderdikleri başvuru dilekçelerinde Anadolu insanının MHP'den beklentisini genel merkez yöneticilerine bildirmek üzere bu göreve talip olduklarının altını çizdikleri ifade edildi.


Derya Öztekin kimdir?


1974 yılında dünyaya gelen Derya Öztekin, Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdikten sonra 2000 yılından itibaren Çorum Barosu'na bağlı olarak serbest avukatlık yapmaktadır. Çorum Ülkü Ocakları Yöneticiliği, Çorum MHP merkez ilçe yöneticiliği, Türk Ocağı kurucu üyeliği yapan ve Çorum Barosu Avukat Hakları Komisyon Üyeliği bulunan Öztekin halen Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSİAD) Çorum Şube Başkan Vekilliği görevini yürütmektedir.


Selahattin Ezer kimdir?


1967 yılında dünyaya gelen Selahattin Ezer, İstanbul ve Çorum'da çeşitli ticari faaliyetlerde bulundu. Çorum Gazetesi'nin imtiyaz sahibi olan Ezer, 1991 yılında Çorum Ülkü Ocakları Yöneticiliği, 1993-1997 yıllarında Çorum Ülkü Ocakları Başkanlığı, 2008-2010 yıllarında MHP İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Ezer, şu anda da Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSİAD) Çorum şube Başkanlığı görevini yürütmektedir.



Son Güncelleme: 05.03.2015 19:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.