MHP’de Başkan Sinan Özcan

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe 11. Olağan Genel Kurulu, ÇESOB Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

21 Aralık 2014 Pazar 17:38
 MHP’de Başkan Sinan Özcan


Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe 11. Olağan Genel Kurulu, ÇESOB Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Sinan Özcan ve Ertuğrul Onan'ın listelerinin yarıştığı genel kurulda, Sinan Özcan 222 oy alarak, MHP Merkez İlçe Teşkilatı'nın yeni başkanı olurken, diğer aday Ertuğrul Onan da 80 oy aldı.


Saat 10,00'da başlayacağı duyurulan genel kurul, çoğunluğun sağlanabilmesi için saat 12,00'de başladı. MHP Genel Başkan Danışmanı Hidayet Vahapoğlu'nun divan başkanlığını yürüttüğü genel kurulda, divan üyeliklerine Özgür Öztekin ve Lütfullah Kara seçildi.


MHP eski Milletvekilleri Muharrem Şemsek ve Vahit Kayırıcı, Merkez İlçe Başkanı Bekin Çetin, Merkez İlçe Başkan Adayları Ertuğrul Onan ve Sinan Özcan, Ülkü Ocağı Başkanı Ahmet Hattab İmal, Kadın Kolları Başkanı Adalet Avcu ve partililerin katıldığı genel genel, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.


Divan Başkanı Hidayet Vahapoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin selamlarını ilettiği partililerine, Bahçeli'nin mesajını okuttu.


Gündem maddelerinin görüşülerek ibra edilmesinden sonra siyasi konuşmalar kısmında, MHP eski Milletvekili Muharrem Şemsek, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, partililere birlik ve beraberlik içerisinde hareket etme çağrısı yaptı.


Mevcut Merkez İlçe Başkanı Bekir Çetin, kısa bir teşekkür konuşmasıyla genel kurulun hayırlı olmasını diledikten sonra, seçimlere geçildi.


Seçim sonucunda yapılan sayıma gere Sinan Özcan listesi 222, Ertuğrul Onan listesi ise 80 oy alırken, 3 oy da iptal  kabul edildi.


MHP Merkez İlçe Başkanı olarak seçilen Sinan Özcan'ın listesi şu isimlerden oluştu;


Yönetim Kurulu: Sinan Özcan, Ahmet Çırak, Ali Rıza Derici, Bahadır Yılmaz, Celal İrtürk, Ercan Fındıkçı, Fatih Varazlı, Feyzullah Aydemir, Galip karakaş, Abdurrahman Sarı, Hakan Seyrek, Kasım kirazlı, Kemal Kıroğlu, Mehmet Ülker, Bülent Yılmaz, Mustafa Giraz, Şenol Tırhış, Sinan Bolat, Ahmet Bulanık, Şükrü Demiray, Hasan Karakuş, Ahmet Arslan, Ali Keskin.



Son Güncelleme: 22.12.2014 11:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.