MHP’de coşkulu aday tanıtımı

MHP İl Başkanlığı 7 Haziran Genel seçimlerinde yarışacak milletvekili aday adaylarını tanıttı.

22 Mart 2015 Pazar 20:42
 MHP’de coşkulu aday tanıtımı


MHP İl Başkanlığı 7 Haziran Genel seçimlerinde yarışacak milletvekili aday adaylarını tanıttı.


Dün akşam Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen tanıtım gecesine MHP İl Başkanı Bekir Çetin, Merkez İlçe Başkanı Sinan Özcan, Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Hattab İmal, parti yöneticileri, ilçe teşkilat başkanları ve ile çok sayıda partili katıldı.


Spor salonunu dolduran partililer, program süresince coşkularını zirvede tutarak sık sık adaylarına tezahurat yaptılar.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayana programın açış konuşmasını İl Başkanı Bekir Çetin yaptı.


Açış konuşmasının ardından sinevizyon gösterisi, semazen gösterisi, Merzifon Belediyesi Mehteran takımının konseri, adayların tanıtımı, Murat İnce şiir dinletisi ve kapanış yapıldı.


MHP rozetini İl Başkanı Çetin taktı


Demokrat Parti İl Başkanlığı görevinden istifa ederek MHP’ye katılan ve geçtiğimiz günlerde milletvekili aday adaylığını açıklayan Av. Muhsin Kocasaraç ile bazı DP İlçe Başkanlarının rozetini MHP İl Başkanı Bekir Çetin taktı. Tanıtım toplantısında yapılan açıklamada DP’den yaklaşık 350, AK Parti’den ise 30 kişilik ekibin MHP’ye katıldığı iddia edildi.





 

Son Güncelleme: 23.03.2015 11:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ülkücü 2015-03-23 09:15:15

mhp ile ilgilenmediğiniz nekadar belli. ülkü ocakalrı başkanı değişeli 1 sene oldu siz hala mesut çelikten bahsediyorsunuz.akp olsa dlegelerin isimleriyle yazarsınız

Avatar
HaberciK 19 2015-03-23 09:31:09

"ülkü ocakları başkanı mesut çelik" diye yazmışsınız ama çorum ülkü ocakları başkanı kimmiş bi bakın. araştırmacı gazeteciler. habercilerin yüz karaları.

Avatar
Av. Muhsin Kocasaraç 2015-03-23 09:34:39

doğruyol partisi değil demokrat parti'den ayrıldım.

Avatar
Adınız Soyadınız 2015-03-23 10:11:07

haberde yaptığımız hataları hatırlatarak bizi uyaran okurlarımıza teşekkür ederiz.
ancak 'habercik19' ve 'ülkücü' rumuzuyla yorum yapan iki okurumuz, hiçbir kasıt taşımadığı, sadece insani bir durumdan kaynaklanan hata üzerine adeta akıl, mantık ve izandan yoksun yorumlarda bulunmuşlar. bizi ülkücü ve mhp camiadan uzak, akp'ya yakın ilan etmişler. farzedelim ki, onların dediği gibiyiz. ancak biz terbiyemizi koruruz. ülkücü terbiyeden geçmiş olanların da aynı hassasiyete sahip olduğunu biliriz. malalesef söz konusu iki yorumcu ülkücü terbiyeden yoksun kalmışlar...!

Avatar
xxx @Adınız Soyadınız 2015-03-23 10:17:34

sayın admin biraz daha bu konuda hassas davranmanız gerekir akp yanlısı olmanıza şaşırmadım ama keser döner sap döner

Avatar
HaberciK19 @Adınız Soyadınız 2015-03-23 13:24:53

sayın editör; ilk olarak şunu söylemeliyim ki, seni akp'ye yakın falan ilan edecek tek kelime etmedim, bunu da nereden çıkardın? i̇kincisi ülkücü terbiyeden yoksun kaldığımı iddia etmişsin, peki ülkücü olduğumu nereden çıkardın? bana çamur atmak için, beni içerisinde bulunmadığım bi ideolojiyle itham ediyorsun bu bir, akp'ye yakın falan ilan etmediğim halde öyle yaptığımı söylüyosun, yaran varki gocunuyosun. ateş olmayan yerden duman çıkmaz dostum. insanî durumdan kaynaklanan hatadan bahsediyosun, hatasız tek bir haber bile okumadım ben bu sitede. dil bilgisi ve bilgi yoksunu olduğunuzu kabul edelim artık. cümlenin sonuna 3 nokta 1 ünlemle olmaz bu işler. benimle cenk yapmak adına en yüreklinizi yollayın. hadi rastgelsin.