MHP’de görev dağılımı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Yönetimi, 25 Ocak’ta gerçekleştirilen MHP İl Kongresi sonrası görev dağılımı yaptı.

02 Şubat 2015 Pazartesi 18:29
 MHP’de görev dağılımı


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Yönetimi, 25 Ocak’ta gerçekleştirilen MHP İl Kongresi sonrası görev dağılımı yaptı.


30 Ocak’ta mazbatasını alan Bekir Çetin başkanlığında toplanan il yönetimi, kendi arasında görev dağılımı yaptı. Yapılan toplantıda, İl Başkan vekilliğine Orhan Özyol, İl Sekreterliğine Faruk Alparslan, Teşkilatlar Sorumlu İl Başkan Yardımcılığına Mehmet İhsan Çıplak, Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığına Özgür Öztekin, Siyasi ve Sosyal Faaliyetlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığına Hüseyin Saka,  Kadın ve Aileden Sorumlu İl Başkan yardımcılığına Yasemin Koçak, Basın Yayın ve Tanıtımdan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığına Serhat Ezer, Mesleki ve Sivil Toplum Kuruluşları ile Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığına Ali Fatih Göktuğ ve İl Muhasipliğine ise Mehmet Şimşek getirildi.


Görev dağılımı hakkında açıklama yapan MHP İl Başkanı Av. Bekir Çetin, “Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğü ve Türk milletinin bağımsızlığının yegane teminatı olan Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Çorum'da yeni bir döneme başladık. Milliyetçi Hareket Partisi’ni, Çorum’da özlenen şanlı günlerine tekrar getireceğiz. 45 yıllık köklü tarihi, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli liderliğinde Türk siyaset tarihinde güçlü adımlar ile ilerleyen partimiz, Çorum'da yeni yönetimi hep birlikte belirlemiş ve Çorumumuz için en kaliteli ve en yetişmiş kadrolarımızı şehrimizin hizmetine sunmuş bulunmaktadır. Daha güçlü, daha sistematik ve daha işlevsel bir yönetim için tasarladığımız yeni yönetimle Çorum’da Milliyetçi Hareket Partisi’ni özlenen şanlı günlerine tekrar getirecek bir kadro olduğundan kimsenin kuşkusu olmamalıdır. Belirlenen yeni yönetimimizde bulunan değerli yönetim kurulu üyelerimize ve sonunda başarıya ulaşacağımız bu yolda bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve bırakmayacak olan dava arkadaşlarımıza minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Çorum’umuzun yeni çehresi ile başta ülkemiz ve milletimiz daha sonra şehrimiz için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum” dedi.


İl yönetiminde bulunan diğer isimler ise şöyle: Adnan Güngör, Ali Bilgin, Ali Ergin, Bülent Bora Baltacı, Fatih Özkader, İslam Çağrı Çağlayan, Mustafa Kemal Metin, Mustafa Özcan, Salih Tomuk, Selim Odabaşı, Sinan Eryücel, Şahin Çakın, Ünal Berçin ve Volkan Çağrı Şimşek. 




Son Güncelleme: 02.02.2015 18:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.