MHP’den Bekiroğlu’na suç duyurusu

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Av. Bekir Çetin, AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu’nun...

27 Temmuz 2015 Pazartesi 17:00
 MHP’den Bekiroğlu’na suç duyurusu


Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Av. Bekir Çetin, AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu’nun Arifegazili Köyü Muhtarı Şükrü Yadigar ve köy sakinlerine hakaret ettiği iddiası ile Cumhuriyet Savcılığı’na şikayette bulundu.


Adliye Sarayı önünde düzenlenen basın açıklamasına Arifegazili Köyü Muhtarı Şükrü Yadigar ve bazı köylüler katıldı.


MHP İl Başkanı Avukat Bekir Çetin, seçim zamanında vatandaşa methiyeler düzenlerin, oylarına talip olanların, hizmet götürme  vaadinde bulunanların seçim bittikten sonra hakaret ettiğini söyledi.


Çetin, konuşmasında şu görüşlere yer verdi; “Seçim zamanı, seçimden önce Türk milletinin ayağına giden, Türk milletine methiyeler düzen, oyuna talip olan, hizmet götüreceğini söyleyenlerin, seçimler ve vatandaşla işi bittikten sonra nasıl hakaret ettiğini ne yazık ki acı bir şekilde yaşamış  bulunuyoruz. Biz MHP olarak her zaman şunu söyledik. Arifegazili’de ikinci parti olarak çıktık. AKP ise birinci parti idi. Ancak AKP’nin İl Başkanı olacak şahıs ne yazık ki MHP’ye çıkan 300 oya dahi tahammül edemeyerek, köye gidecek olan hizmete engel olma gayreti içerisine giriyor. Bizler ikinci parti olmamıza rağmen hiçbir zaman milletimize oy gözü ile bakmadık. Bizim için Türk milleti, Türk milleti olduğu için kıymetlidir. Oy alsak ta almasak ta hemşehrilerimizin hakkını her zaman savunuruz. Arifegazi sakinlerine hakaret eden AKP’nin İl Başkanı olacak şahsı savcılığa  şikâyet edeceğiz. İnanıyoruz ki, Türkiye’de hala adalet var, inanıyoruz ki, hala Türkiye’de adaletin bekçileri var. İnanıyoruz ki, Türkiye’de hukuk hala işlemektedir, buna inanmak istiyoruz. Şikayet dilekçemizi savcılığa sunuyoruz. Bundan sonra çözüm yeri Türk adaletidir. Adalete de güvenimiz sonsuzdur.’’ dedi.



Son Güncelleme: 27.07.2015 18:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.