MHP’den birlik vurgusu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum Teşkilatı 1 Kasım seçimleri için...

07 Ekim 2015 Çarşamba 11:39
 MHP’den birlik vurgusu


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum Teşkilatı 1 Kasım seçimleri için  için çalışmalarını sürdürüyor.


Önceki akşam Katipler Konağı’nda bir araya gelen partililere seslenen MHP İl Başkanı Bekir  Çetin, “Bu birlik ve beraberlik başarıyı da beraberinde getirecektir” dedi.


Yapılan açıklamaya göre toplantıya MHP Çorum Milletvekili Adayları Vahit Doğan, Aybüke Topçubaşı Ekici, Fatih Özcan ve Muhsin Kocasaraç, İl Başkanı Av. Bekir Çetin, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Yağmur Çırak’ın yanı sıra İl ve Merkez İlçe yöneticileri ve eski il başkanlarından Ercan Daşdan, Hüseyin Esenyel, İsmail Lek, Vahit Demiran ve Ahmet Ertekin, Orhan Polat katıldı.


Birlik ve beraberlik mesajının verildiği toplantıda konuşan MHP İl Başkanı Bekir Çetin, “Önümüzde  önemli bir seçim var. Öncelikle bugün burada aynı masada bizleri buluşturan Allah’a hamdolsun, şükürler olsun. Bu birliğimiz beraberliğimiz başarıdan başarıya koşacağımızın bir göstergesidir. İnşallah önümüzdeki 1 Kasım seçimlerinde Çorum’dan Ankara’ya birden  fazla milletvekili göndereceğiz. Yıllarca MHP çatısı altında gece gündüz  çalışmış partimizin değerli büyüklerini aramızda görmekten çok mutlu olduk. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Tek bir hedefimiz var; Milliyetçi Hareketin Türkiye’de iktidar olmasıdır.” dedi.

Son Güncelleme: 07.10.2015 11:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
VATANDAŞ 2015-10-07 12:50:53

bu tablo mhp toparlar akp korksun bu tablodan