MHP’den geçmiş olsun ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Teşkilatı, görevlerini icra etmek üzere Oğuzlar ilçesine giderken...

14 Ocak 2015 Çarşamba 15:09
 MHP’den geçmiş olsun ziyareti


Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Teşkilatı, görevlerini icra etmek üzere Oğuzlar ilçesine giderken Sarmaşa mevkiinde trafik kazası geçiren kamu personellerine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.


MHP Merkez İlçe Başkanı Sinan Özcan, beraberinde Başkan Yardımcısı Ahmet Yağmur Çırak, Merkez İlçe Sekreteri Şükrü Demiray ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çorum Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavileri devam eden kamu görevlilerini ziyaret etti.


Meydana gelen trafik kazasının kendilerini çok üzdüğünü belirterek yaralılara acil şifalar dileyen Özcan, daha elim bir sonuçla karşılaşmadıkları için Allah’a şükrettiklerini kaydederek geçmiş olsun dileklerini iletti. 




Son Güncelleme: 14.01.2015 15:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.