MHP’li kadınlar istişare yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın Kolları seçim startını verdi. MHP Kadın Kolları Başkanı Ülkü Kır...

20 Nisan 2015 Pazartesi 21:53
 MHP’li kadınlar istişare yaptı


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın Kolları seçim startını verdi. MHP Kadın Kolları Başkanı Ülkü Kır, MHP İlçe Teşkilatlarındaki kadın kolları temsilcileriyle Anavatar Otel’de düzenlenen yemekte bir araya geldi. 


MHP Kadın Kolları Başkanı Ülkü Kır’ın başkanlığında yapılan toplantıya, MHP Milletvekili Adayı Aybüke Topçubaşı Ekici, MHP İlçe Teşkilatları Kadın Kolları Temsilcileri ve çok sayıda kadın kolları üyesi katıldı.


Toplantının seçim çalışmalarının başlamasına öncülük edecek kaynaşma ve dayanışma toplantısı olduğunu belirten Kadın Kolları Başkanı Kır, "Bu toplantının amacı kaynaşmak ve istişare içerisinde bulunmak. Aynı zamanda seçim startını verdik. Kadınlar gününde göreve başladığımızdan beri çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Toplantılarımızla bu çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biz gönül verdik ve yola çıktık. Bu yolda yapacağımız her güzel şey bizim başarımız olacaktır. Çorumda sıkılmadık el bırakmayacağız. Vekil çıkarmak ve iktidara yürümek için elimizden geleni yapacağız. Gün bizim günümüz, yol bizim yolumuzdur. Bu kutlu yolda hep birlikte yürümek bizim için şereftir." dedi.


‘MHP’nin kadınları bu ferasete sahip’


Siyasette kadının önemine değinen MHP Milletvekili Adayı Aybüke Topçubaşı Ekici, “Kadın olarak siyaset yapmak zordur. Kimse kimsenin önüne kırmızı halı sermez. Herkes çalışarak var olur. Kadınlar siyasetin olmazsa olmazlarıdır. Mutfakları fethetmeden başarı imkansızdır. Sıkmadığınız elden oy almanız mümkün değildir. Gitmediğiniz yer de sizin değildir. Siyaset muhabbetten geçer. Kadınlar olarak inancınızı diri tutmanız gerekir. Zira inanmak başarmanın yarısından fazlasıdır. MHP’nin kadınları ferasete sahiptir” diye konuştu.




Son Güncelleme: 20.04.2015 21:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.