MHP’nin 3 adayı Alaca’da buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum Milletvekili aday adayları Hüseyin Esenyel, Av. Muhsin Kocasaraç ve...

29 Mart 2015 Pazar 16:49
 MHP’nin 3 adayı Alaca’da buluştu


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum Milletvekili aday adayları Hüseyin Esenyel, Av. Muhsin Kocasaraç ve Dr. Fatih Sarıoğlu, Alaca’yı ziyaret etti.


Aday adayları MHP Alaca İlçe Başkanı Alim Okur ve teşkilat yöneticileri tarafından karşılandı.


MHP aday adayı Hüseyin Esenyel, memleketin MHP iktidarına ve dürüst bir lidere ihtiyacı olduğunu söyledi. İktidar yürüyüşünde Alaca’nın da desteğini isteyen Esenyel, “Bizler milletvekili olma amacında değiliz. Önemli olan bu ülkeye ve millete hizmettir. Sizlerden destek istiyoruz. Çorum’da 4 vekile de talibiz. Kaç tane nasip olursa Ankara’ya o arkadaşlarla gideceğiz” diye konuştu.


Aday adayı Av. Muhsin Kocasaraç ise, 7 Haziran’ı “var olma ve yok olma” seçimi olarak değerlendirdi. 7 Haziran seçimlerinin dönüm noktası olduğunu belirten Kocasaraç, şunları söyledi: “Eğer var olma seçimini yapmazsak Türk Bayrağı altında oturma şansımız azalacak. Bunu herkese anlatmamız lazım. Geleceğimiz için, çocuklarımız için bunları yapmak zorundayız. İnşallah 7 Nisan’da adaylar açıklanınca 17 arkadaşımız ilk 4’e girenlere destek vereceğiz. Birlik beraberlik içinde iktidara yürüyeceğiz.”


MHP’nin Çorum ve Türkiye’de güzel bir hava yakaladığını belirten  Sarıoğlu da, iktidar yürüyüşünde seçimlere kadar durmadan çalışmaları gerektiğini vurguladı. Ülkemiz ve bölgemizde büyük oyunlar oynandığına dikkat çeken Sarıoğlu, “MHP ile bu oyunların hepsi bozulacak. Ülkemizde de algı yönetimiyle insanlar yönlendirilmeye çalışılıyor. Ama bu oyunlar bitecek. Şimdiden çıkar çatışması içine düşenlerin çöküşü çok hızlı olacak. Bu büyük ülke sahipsiz değildir. MHP iktidarıyla ülkemizi aydınlık günlere taşıyacağız. İnsanımızın refahı ve huzuru için çalışacağız” dedi.




 

Son Güncelleme: 29.03.2015 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165