MHP’nin 4 adayı sahada

MHP Çorum Milletvekili adayları Sungurlu'da Cumhur İttifakı'na destek istedi.

23 Mayıs 2018 Çarşamba 11:54
MHP’nin 4 adayı sahada

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum Milletvekili Adayları seçim çalışmaları kapsamında Sungurlu’da esnafı ziyaret ederek ‘Cumhur İttifakı’na destek istedi.
MHP Çorum Milletvekili Adayları Mehmet Akif Aras, Alparslan Karapıçak, Mehmet Karaca ve Alper Büker iftardan sonra ilçeye geldi.
İlk olarak ilçe teşkilatını ziyaret eden Milletvekili adayları, İlçe Başkanı Yasin Şahin ve ilçe yöneticileriyle bir süre görüştükten sonra Ülkü Ocakları Sungurlu Şubesini ziyaret etti. Ülkü Ocakları Sungurlu Şube Başkanı Celal Kalınsazlıoğlu ve yönetim ile bir süre sohbet eden milletvekili adayları, daha sonra İlçe yöneticileri ve kalabalık bir grup ile birlikte esnaf ziyareti yaparak ‘Cumhur İttifakı’na destek istedi.

'MHP'Yİ KOLKOLA İKTİDARA TAŞIYACAĞIZ'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sungurlu İlçe Başkanı Yasin Şahin, kol kola vererek MHP’yi iktidara taşıyacaklarını söyledi.

MHP Çorum Milletvekili Adayları Mehmet Akif Aras, Alparslan Karapıçak ve Mehmet Karaca beraberinde MHP Çorum İl Başkanı Arslan Kaynar ve Ülkü Ocakları Çorum İl Başkanı Muhammed Yavuz Ünlü, MHP İlçe binasını ziyaret ederek, partililerle bir araya geldiler.

MHP İlçe Başkanı Yasin Şahin, birlik ve beraberlik vurgusu yaptığı konuşmasında şunları ifade etti:

“Cumhur İttifakı Millet Aklı’ sloganıyla çıkmış olduğumuz, iktidar yürüyüşümüzde ‘niye millet aklı’ diye soranlara,  şunu söylüyorum. Daha öncesinde Türkiye de iktidarları kimlerin belirlediğini hepimiz biliyoruz. Amerika belirliyor, Avrupa belirliyor, Siyonizm belirliyor ve Dünya da bazı para babaları belirliyor. Ama yapmış olduğumuz bu ittifakla birlikte Türkiye de milli bir iktidar olacak. Bu iktidarı Türkiye’de halk olarak biz kuracağız ve Milliyetçi Hareket Partisi olarak, ülkücüler olarak iktidara yürüyeceğiz. Tek kaygımız ve tek derdimiz budur. Çünkü Türkiye’nin içerisinden geçmiş olduğu badireleri hepimiz biliyoruz.

15 Temmuz gibi bir darbe girişimi atlattık. Bu darbe girişiminin bir tiyatro olmadığı alenen ortadadır. Milli bir beka sorunumuz vardır ve bu beka sorunumuz içerisinde de, birlik ve beraberlik içerisinde bu seçimleri kazanmamız lazım. Bu nedenle birinci sıra adayımız Mehmet Akif Aras il başkanımız görevinden ayrılarak milletvekili adayı olmuştur. Alparslan Karapıçak ağabeyimiz memleketimizin adamı, Mehmet Karaca ağabeyimiz yine memleketimizin adamı. Bu arkadaşlar burada kendilerini vekil olarak görmekten ziyade, Ülkücü hareketi bir yerlere getirmek için mücadele içerisine girdiler kendilerine teşekkür ediyorum. Verilen mücadele şahıs, isim, nam adına yapılan bir mücadele olmadığını hepimiz biliyoruz. Bu yola çıkan bütün adaylarımızın arkasında aslanlar gibi durmak, bizim birinci vazifemizdir. Ve partimizi istediğimiz hedefe ulaştırmaktan başka hiçbir gayemiz olmamalıdır.

Bir ve beraberlik içerisinde küskünlüklerimiz, dargınlıklarımız ne varsa hepsini bir köşeye atıp, sadece ve sadece iktidar olmaya kilitlenmemiz lazım. Adaylarımızın azim ve sinerjilerini yükselmekte bizlere düşüyor. Küskünlükler ve dargınlıklar bitecek, el ele, kol kola MHP’yi iktidara taşıyacağız. Başka bir yolumuz da yoktur, başka bir çaremizde yoktur. Birlik ve beraberliğimizi Sungurlu’ya göstereceğiz."

'ÇORUM'DA MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAK DURUMDAYIZ'

MHP Çorum 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, 24 Haziran Genel Seçimlerine; ilk açıklama geldiği günden beri Milliyetçi Hareket Partisi gerek İl Başkanı olarak, daha sonra Aday Adayı olarak, Çorum’da ki teşkilatlar olarak çalışmalara başladıklarını belirtti.

Sungurlu’daki coşku ve heyecanın Çorum’un her tarafında olduğunun altını çizen Aras, konuşmasına şöyle devam etti: “MHP’ye karşı vatandaşlarımızda, kendi arkadaşlarımızda toplumuzun genelinde büyük bir teveccüh var. 24 Haziran seçimleri sonucunda Milliyetçi Hareket Partisini çok iyi yerlerde göreceğimiz bir tablo umut ediyoruz. 7 Haziran 2014 seçimlerinden beri, 15 Temmuz darbe girişimi, Yenikapı buluşması, Türkiye’nin sınır ötesi operasyonları, dış politikası, akabinde referandum, referandum sonrasında Türkiye’nin Afrin operasyonları, bunun akabinde OHAL süreci ve bunun devamında da Cumhur İttifakı.

Sungurlu İlçe Teşkilatımızla birlikte, Türkiye genelinde Liderimizin işaret ettiği şekilde, partimizin politikalarını Çorum’da vatandaşlarımıza veya teşkilatlarımıza elimizden geldiğince anlatmaya veya uygulamaya çalıştık. Bunun sonucunda da en son geldiğimiz nokta, 24 Haziran seçimlerine Türk Milletinin umudu olarak giriyoruz. Daha önceki seçimlerde muhalefet olarak girdiğimiz, ‘iktidara karşı ne kadar güçlü çıkabiliriz’ diye, girdiğimiz seçimlere, bu defa iktidarın bir ortağı veya iktidar olma umuduyla giriyoruz.

15 gün önce çıktığım televizyon programında bana programı sunan arkadaş sordu, ‘Çorum’da Milletvekili kaç tane çıkartırsınız?’ ben de kendisine dedim ki, biz Allah’ın izniyle uzun bir süre sonra, Milletvekili Çorum’dan çıkar mı, çıkmaz mıyı aştık, kaç tane çıkaracağımız konuşuluyor. Demek ki biz bu konuda Genel Merkezimizin, Liderimizin, teşkilatlarımızın, gittiği istikamet doğrultusunda artık Milletvekili çıkaran bir duruma gelmişiz arkadaşlar. Çorum’da Milletvekili çıkarabilecek duruma gelmişiz.

MHP’yi TBMM’de yüksek sayıda temsil edersek, biz biraz önce bahsettiğim iki senelik süreçten, çok daha kuvvetli şekilde hükumet içerisinde iktidar ortağı olarak veya Türkiye’ye istikamet belirleyen bir siyasi parti durumuna geliriz.

30 Milletvekili ile Liderimiz Türkiye’yi yönetiyor, yön veriyor, Devletimizin, hükumetimizin, Ülkemizin politikalarına yön veriyorsa biz eğer bunun kat ve kat fazlası Milletvekili çıkarırsak çok daha güçlü bir parti haline geliriz. Ülkemizde çok daha güçlü bir ülke haline gelir. Biz iktidar partisi olmayı hedefliyoruz, İnşallah da olacağız. Vatandaşlarımızla buluşmalarımızda kamuoyundan aldığımız bilgilerle, Milliyetçi Hareket Partisinin Çorum’da aldığı teveccüh ilgi alaka fazla. Bizde elimizden geldiğince adaylarımızla, teşkilatlarımızla birlikte, çalışmalarımızı saha da daha iyi yaparsak çok daha başarılı bir MHP inşa edebiliriz.

Milliyetçi Hareket Partisi ciddi bir prestij sahibi oldu. 30 günü iyi değerlendirirsek, çalışmalarımızı yaparsak 24 Hazirandan sonra Çorumda da çok daha fazla söz sahibi oluruz. Sungurlu’da gördüğüm büyük coşku ve heyecan var. Sungurlu Çorum’un en büyük ilçesi MHP’ye ilgi alaka oldukça fazla, İnşallah Sungurlu’da da çok iyi sonuçlar alırız. İnşallah hayırlı sonuçlarla çıkarız.” dedi.

BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ

MHP Çorum 2. Sıra Milletvekili Adayı Alparslan Karapıçak, kutlu bir davanın yoluna çıktıklarını ve sorumluluklarının büyük olduğunu vurguladığı konuşmasında “Biz her seçimde öncelikle kırgınlıklarımız küskünlüklerimizle uğraşacağız diye; sahadaki oy alabileceğimiz kitleye ulaşamıyorduk. Bugün görüyorum ki bütün kırgınlıklar, küskünlükler bitmiş, kenetlenmiş bir halde sahadayız. Ocak başkanlarımız burada, ilçe başkanlarımız burada, sivil toplum kuruluşları burada. Bu sinerji ile Sungurlu’da değil sadece Çorum’da birinci parti olmamak için hiçbir nedenimiz yok. Bununla ilgili çalışmaları kenetlenip güç birliği ile çok ince ince çalışarak, daha önceki seçimlerde ki yaptığımız hataları önümüze koyup onlardan ders alarak, gerek sandıklarda ki esiklerimizi, gerek halkla olan eksiklerimizi çok iyi tespit edip üzerine çalışmamız lazım.” diye konuştu.

MİLLİYETÇİLER İKTİDAR OLACAK

MHP Çorum 3. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Karaca, büyük insanların idealleri ve hedeflerinin olduğunu, küçük insanların ise heveslerinin olduğuna dikkat çektiği konuşmasında şunları dile getirdi: Bizler o yüzden 49 yıldır, dimdik ayaktayız ülkücüler olarak, yeri geldi meclis dışında kaldık, yeri geldi 3-5 vekille temsil ettik. Ama her zaman ülkücüler en vahim durumda ülkeye sibop ayarı vermiştir. Elini değil gövdesini taşın altına koyarak, bunu 15 Temmuz sürecinde,  tüm Türkiye’ye hatta dünyaya ispat ettik. Özellikle Milliyetçi akım bırakın Türkiye’de diğer ülkelerde İngiltere’de, Fransa’da, İsrail’de, Amerika’da artık günümüzün yükselen değeridir. Ben inanıyorum ki önümüzdeki yıllarda Milliyetçiler, sadece Milletvekili sayısını yükseltmeyecek, Türkiye’de iktidar olacak.”

İHA

Son Güncelleme: 24.05.2018 18:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AHMET İLKUTLU 2018-05-24 09:23:13

AKİF ABİ ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH