MHP’ye yoğun ilgi

İskilip MHP Teşkilatı’nın düzenlediği programa katılan genel merkez yöneticileri karşılaştıkları yoğun ilgiden memnun oldu

19 Şubat 2018 Pazartesi 23:31
MHP’ye yoğun ilgi

İskilip’in Sesi’nde yer alan habere göre, Öğretmenevinde partiye katılımlarla ilgili düzenlenen programa MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, MHP Genel Sekreter Yardımcısı hemşerimiz Hidayet Vahapoğlu, MHP Çorum İl Başkanı Mehmet Akif Aras, Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, eski Belediye Başkanı Mehmet Lokum ve partililer katıldı. Genel merkez yöneticilerini Hacıkarani köprüsünde karşılayan MHP ilçe teşkilatı kortej eşliğinde öğretmenevine kadar eşlik etti.

Partiye katılım töreninde 310 yeni üyeye rozetleri takıldı. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan Türkiye'nin sıcak gündemi Afrin konusuna değindi. Ayhan yaptığı konuşmada, MHP'nin hükümete verdiği desteğin nedenlerini sıraladı. İskilip'te gördüğü yoğun ilgiden dolayı teşekkür eden Ayhan, partililer tarafından uzun süre alkışlandı.

Daha sonra kürsüye gelen MHP Genel Sekreter Yardımcısı hemşerimiz Mustafa Hidayet Vahapoğlu da, memleketinde olmaktan ve gördüğü yakın ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Vahapoğlu konuşmasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ni selamını ileterek İskilip’e Genel başkan Bahçeli'yi davet ederek İskilip Dolması ikram etmek arzusunda olduğunu sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatansever 2018-02-20 16:51:23

lise 1 den beri ülkücüyüm çok şükür,ve oylarımı hep mhp ye verdim.ancak şu bir gerçektir, ülkücü camia içerisinde de işe yaramaz kaba saba ve cahil adam çok.ülkücülük bir gençlik hevesi değildir.bir yaşam ve duruş şeklidir.

banner165