‘Millet 1 Kasım’da dersinizi verecek'

Ak Ocaklar Çorum Şube Başkanı Arslan Bolat, ülkede ekonomik...

30 Ekim 2015 Cuma 16:40
 ‘Millet 1 Kasım’da dersinizi verecek'


Ak Ocaklar Çorum Şube Başkanı Arslan Bolat, ülkede ekonomik belirsizlik ve huzurun bozulduğu yönünde açıklama yapan Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’na cevap verdi.


Ülkenin içine düştüğü siyasi belirsizlik ortamından, ekonomik belirsizlikten ve ülke huzurunun bozulmasından bahsedenlerin bu durumdaki payından hiç bahsetmediğini vurgulayan Bolat, “Sizler HDP ile hiçbir yerde birlikte olmayız diyorken bağımsız bakanların yemin etmemesi için aynı safta mücadele ettiniz. Ülkede iç barışı tesis etmek ve yıllardır sizin zihniyetinizin temsilcilerinin yaptığı yanlışları telafi etmek için uğraşan hükümetin çözüm süreci projesini, sırf siyasi hırs ve menfaat uğruna ‘vatana ihanet ve çözülme projesi’ ilan edip seçmenin kafasını karıştırıp, ülkedeki siyasi ve ekonomik istikrarın bozulmasındaki payınızı inkâr etmezsiniz herhalde. Sizler güvenlik için çıkarılacak yasalara karşı çıktınız. İnsanların ölmesini, katledilmesini engellemek istenen hükümete karşı çıktınız. İnsanların ölmesine göz yumdunuz. 7 Haziran akşamı AK Parti 1. parti çıkmasına rağmen kaybetmişti siz ise buna sevinen Kandil, Tel-Aviv, Erivan ile bir arada kutlama yaptınız. O gece MHP Genel Merkezinde atılan havai fişeklerin anlamını akl-ı selimle değerlendirebileceğinizi ümit ediyorum ama sizin akl-ı selim düşünmek için önce her şeye hayır diyen Bahçeli'den kurtulmanız lazım.” dedi.


Bolat, açıklamasının devamında; “Siz MHP'liler sürekli bizimle aynı çileyi çektiğinizi, sorunlarımızı ve sıkıntılarımızı bildiğinizi iddia ediyorsunuz. Sevgili Ülkücü arkadaşlar, partililerinizin söylediğine göre bu seçim kampanyasında trilyonları harcamışsınız. Gençlere, öğrencilere paralar dağıtıyormuşsunuz. Allah daha çok versin, servetinizi hangi dönemde ve nasıl edindiniz bilmiyorum ama sizin paranızı yönetirken çektiğiniz çile, sorun ve sıkıntının bizimkilerle aynı olduğunu kabul etmiyorum. Bizim ne seçim için ortalığa saçacak trilyonlarımız, ne içinde profesörlerin çalıştığı bir ekibimiz var. Benim dedelerim ekmeğinin peşindeymiş, Allah'a şükür biz de ekmeğimize katık peşindeyiz. Bu yüzdendir ki siz bizim ne çilemizi, ne sıkıntımızı, ne de sorunumuzu bilemezsiniz, anlayamazsınız. Bu aziz millet için maddiyat her zaman ikinci plandadır. Önce maneviyat, ille de maneviyat!

Ne diyorsun şimdi sen? Size oy verelim de yeniden 12 yaşından küçük çocukların Kur-an öğrenmelerini mi yasaklayın? Yeniden İmam Hatipler’in önüne katsayı engeli mi koyun? Yeniden milletin seçtiği vekilin başını mı açtırın? Yeniden İsrail'i mi sevindirin? Yeniden Osmanlı ruhunu yakalamak için harcanan bunca emeği zayi mi edin? Sana oy verip de PKK, FETO ve HDP gibi altımıza dinamit koymaya çalışan vatan hainlerinin ekmeğine yağ mı sürelim? Bu ülkenin huzurunun bozulması bizi çok üzüyor. Öyle zannediyorum sizi üzmüyor. İktidar olamayacağını bile bile bu millete sıkıntı çektirmenin bir anlamı yok diye düşünüyorum. PKK'lılar Kandil'den "AK Parti'yi yıkmak için birleşelim" diye çağrı yapıyor, siz de buna ortak oluyorsunuz. Siz ne yaptığınızın farkında mısınız? Anlıyoruz ki farkında değilsiniz. Fakat bu millet 1 Kasım günü size sizin gibi ülkenin değil kendi menfaatlerini düşünenlere gereken dersi yeniden verecektir. Unutmayın sizler her şeye hayır diyerek vatan hainliğini kabul ettiniz ve bunu bu vatan evlatları çok iyi biliyor.


Ve şunu da belirtiyoruz ki Ak Ocaklar ailesi olarak karanlığa küfreden bir gençlik değil, karanlığa mum yakan bir gençlik yetiştireceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 30.10.2015 16:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.