‘Millet Kutlu Doğum’la uyutuluyor’

Saadet Partisi İl Eğitim Başkanı Mehmet Durmaz, Müslümanlar için idam kararları verilirken...

16 Nisan 2014 Çarşamba 15:49
 ‘Millet Kutlu Doğum’la uyutuluyor’


Saadet Partisi İl Eğitim Başkanı Mehmet Durmaz, Müslümanlar için idam kararları verilirken Türk milletinin Kutlu Doğum Haftası kutlamalarıyla uyutulduğunu söyledi.  

“Kutlu Doğum etkinliği bahanesiyle birileri hamasi nutuklar atarak nefislerini tatmin etmiş olabilirler ama bu bize mesafe kat ettirmiyor, akan kanı gözyaşını dindirmiyor. Kardeşlerimiz imdat çığlıkları atarken biz bu gibi etnikliklerin ardına sığınamayız.” diyen Durmaz, şu açıklamalarda bulundu;

“Son yıllarda millet olarak öylesine kendimizden, kimliğimizden, örf ve adetlerimizden uzaklaştık ki adeta sel önünde sürüklenen çöl çöp misali o yana, bu yana savrulup duruyoruz. Başkalarına özenmek, başkalarını taklit etmek adeta bizde genetikleşti. Bakıyoruz Avrupa’ya, Amerika’ya, onlar ne yapıyorsa biz de hemen aynını yapıyoruz biraz da sulandırarak. Onlar neyi, nasıl giyiniyorsa biz de hemen onların giydiği gibi giyiniyoruz, düğünlerimizi, evlerimizi, yollarımızı, caddelerimizi, parklarımızı, alış veriş merkezlerimizi hülasa hayata dair ne varsa onlara bakarak dizayn ediyoruz. Yasalarımızı onlara göre, yönetimimizi onlara göre, adaletimizi onlara göre yapıyoruz.

Bize ait değerlerimiz yok mu? Her işimizde Avrupalılar ne der paranoyasından ne zaman kurtulacağız? Ne zaman yaptığımız işlerde Allah ne der, Peygamber nasıl karşılar diye kendimize bu soruyu soracağız? Onların yılbaşına mukabil Mekke’nin fethi, Hz. İsa’nın doğumuna mukabil Kutlu Doğum Haftası’nı uydurduk. Bunun İslam’da yeri var mı, yok mu hiç sorguladık mı? Bizler neden daha farklı bir argümanla ortaya çıkmıyoruz da aynıyla bunları taklit ediyoruz? Neden Kutlu Doğum Haftası’nda mübarek Peygamberimizin geliş sebebini o günkü hayat şartlarını, insanlığın içine düştüğü gayri insani hayat şartlarını, batıla karşı mücadelesini, sadakatini, sabrını, cihadını, dini uğruna sevdiği şehirden hicretini, ashabıyla, ailesiyle olan münasebetini, yönetimdeki adaletini, savaşlarındaki takip ettiği yolu ve uygulamaları irdelemiyoruz da bu batılı aynıyla taklit ediyoruz! Bu milletin ehli küfürden alacağı, öğreneceği hiçbir insanlık değeri yok. Bu millet dünyaya medeniyeti öğreten millet, medeniyetsizlerden medeniyet öğrenecek bir millet değil. Tam tersine onlara da insanca yaşamanın yolunu öğretecek şanlı bir tarihe sahip bir millet. Şu halimize bakın ki yeryüzünde oluk oluk Müslüman kanı akıtılırken biz nelerle meşgulüz.”






Son Güncelleme: 16.04.2014 15:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
erkam benli 2014-04-16 16:18:22

Ne alaka

banner165