'Milletin güvenini boşa çıkarmayacağız'

AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, il genel meclis üyeleriyle grup toplantısında bir araya geldi.

01 Aralık 2015 Salı 16:33
'Milletin güvenini boşa çıkarmayacağız'

AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, il genel meclis üyeleriyle grup toplantısında bir araya geldi. 

Parti binasında gerçekleştirilen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ve AK Partili il genel meclisi üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda 2015 yılındaki çalışmalar masaya yatırılırken, 2016 yılında yapılması planlanan yatırımlar değerlendirildi.

AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ise, il genel meclisi üyeleri ile birlik ve beraberlik içerisinde Çorum’a en güzel şekilde hizmet edeceklerini söyledi.

7 Haziran ve 1 Kasım genel seçimlerinde büyük bir fark olduğunu dile getiren Bekiroğlu, tüm teşkilatların seçim sürecinde büyük bir özveri ile çalıştığını, bunun soncunda 7 Haziran seçimlerindeki 184 bin olan oylarını 1 Kasım’da 212 bin 500’e yükselttiklerini dile getirdi.

Bekiroğlu, bu süreçte il genel meclis üyelerinin çalışmalarının da yadsınamayacağının altını çizdi.
İl genel meclisinin sadece kırsal kesime hizmet götürmediğine dikkat çeken Bekiroğlu, meclisin şehrin tüm dinamiklerine hitap ettiğinin altını çizdi.

Çorum’u bir bütün olarak gördüklerini dile getiren Bekiroğlu, AK Parti’nin milletten aldığı güçle yoluna devam ettiklerini, kendilerine olan teveccühü boşa çıkartmayacaklarını sözlerine ekledi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, 1 Kasım genel seçimlerinde kırsal kesimde elde edilen başarıda il genel meclis üyelerinin katkılarının büyük olduğunu söyledi. Kırsalda ve merkezdeki yatırımları yakından takip ettiklerini dile getiren Anaç, 2015 yılında yatırımlar için ciddi bir bütçe oluşturulurken, 2016 yılı yatırım programının da planlamasının yapıldığını hatırlattı.

İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya da, seçim sürecinde birlikten kuvvet doğduğunu belirterek, birlik ve beraberliğe dikkat çekti. 
İHA



Son Güncelleme: 01.12.2015 16:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.