Milletvekili adaylığını garantiledi

CHP'den İyi Parti'ye geçen Çorum Milletvekili Tufan Köse'nin partisine geri döneceği ve milletvekili adaylığının kesinleştiği yorumu yapıldı

23 Nisan 2018 Pazartesi 09:50
Milletvekili adaylığını garantiledi

CHP’den İyi Parti’ye geçen 15 milletvekilinin 24 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde tekrar partilerine döneceği ve milletvekilliği adaylıklarını garantiledikleri iddia edildi.

T24’te dün yayınlanan Gonca Tokyol imzalı haber-yoruma göre, aralarında Çorum Milletvekili Tufan Köse’nin de bulunduğu isimler CHP’ye geri dönecek ve genel merkeze yakın olan bu 15 ismin tamamı milletvekili adayı olacak.

Konuya ilişkin haberde özetle şu bilgiler yer alıyor; “İyi Parti’ye katılan isimler arasında, Kılıçdaroğlu’nun danışmanı olan Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Balıkesir Milletvekili Ahmet Aydın ve Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu’nun da bulunması ‘önemli bir mesaj’ olarak yorumlanırken; parti değiştiren isimlerin neredeyse hepsinin CHP Genel Merkezi’ne yakın olduğu gözlemlendi. İyi Parti’ye geçen isimlerin, grup toplantısının yapılması ve İyi Parti’nin seçimlere gireceğinin resmiyete dökülmesinin ardından CHP’ye geri dönmesi beklenirken; bu milletvekillerinin 24 Haziran’daki seçimlerde CHP’nin milletvekili aday listelerinde yer almasının ‘kesinleştiği’ yorumları yapıldı.

CHP’den geçen 15 milletvekilliyle birlikte, Meral Akşener liderliğindeki İyi Parti’nin Meclis’teki koltuk sayısı 20’ye yükseldi. İyi Parti’nin, CHP’den gelen transferlerle birlikte, salı günü tarihinin ilk grup toplantısını yapması bekleniyor. Toplantının nerede yapılacağı ise belirsizliğini koruyor.

Son Güncelleme: 24.04.2018 20:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2018-04-23 10:00:38

İskilip Tosya karayolunun açılmasını hasretle beklenmektedir