‘Milli irade her şeyin üzerinde’

Uğurludağ, Mecitözü, Bayat ve İskilip AK Parti İlçe Teşkilatlarını ziyaret ederek seçim...

26 Şubat 2015 Perşembe 17:59
 ‘Milli irade her şeyin üzerinde’


Uğurludağ,  Mecitözü, Bayat ve İskilip AK Parti İlçe Teşkilatlarını ziyaret ederek seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Milletvekili Aday Adayı Salih Osman Fındık, ilçelerde ilgiyle karşılandı.


“Artık siyasette gençlerin dönemi, dinamizmin dönemi. Bizler genç nesil olarak memleketimize yeni heyecan ve projeler getirmek istiyoruz. Artık yüzü asık, kapısında saatlerce beklenen siyasetci değil sonuna kadar kapısı açık, halkla bütünleşmiş siyasetçilerin zamanı” diyen Fındık, ilçe teşkilatlarının desteğini istedi.


Fındık, “Allah’a hamd ediyorum, inancımız dinimiz bir, memleketimiz ve aldığımız nefes bir, inandığımız ak davamız bir, derdimiz, sevincimiz, mutluluklarımız bir. İşte bu ortak birlerimiz, biz olma bilincini doğurmaktadır. Bizler için milli irade bütün kuvvetlerin ve güçlerin üzerindedir. Sen-ben kavgasından sıyrılıp nefsimize yenik düşmeden bu aziz milletin hizmetinde olacağıma söz veriyor, değerli desteklerinizi bekliyorum.” dedi.




Son Güncelleme: 26.02.2015 18:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
CCC 2015-02-27 08:18:59

hükümetler yalan söylerler ama hiçbir hükümetin dedikleri ile yaptıkları bu kadar zıt olmamıştı.özellikle 4 yıldır.milli irade için değil denileni yapmak için aday oluyorsunuz.bunu herkes biliyor.siz ne kadar iyi niyetli olursanız olun o çarkın bir parçası olmazsanız sizi paralel ilan ederler haberiniz olsun ;)